Visos vecumos sievietes grib mainīties

Visos vecumos sievietes grib mainīties

22. Mar 2017, 16:50 nosiguldas nosiguldas

Nu jā, ja jāsaka iepazīsimies, tad domāju, ka mani noteikti pazīst visi, kas kādu laiku pavada Māmiņu klubā. Īsumā, esmu mamma mazai skolniecei un mīļa ome mazbērniem, kas man ir jau trīs.

20170322164351-12149.jpg

Nē, pavisam sirma neesmu, un gribas gan sev, gan citiem pierādīt, ka arī tad, kad ir pāri 45, var izskatīties pietiekami stilīgi.

20170322164428-13938.jpg

Tā nu ir sagadījies, ka dienu pēc konkursa noslēguma man ir dzimšanas diena un kā jau sieviete, arī es gribētu izskatīties nedaudz jaunāka, nedaudz pievilcīgāka .

20170322164602-33868.jpg

Kāpēc? Īstenībā pastāvīgā astīte jau apnikusi un arī nedaudz sirmie mati prasās pēc izmaiņām. Noteikti neesmu asimetrisku griezumu piekritēja, bet ļoti gribētu, lai man kāds pierāda, ka ir griezumi, kas ir viegli kopjami un izskatās sievišķīgi, izņemot zēngalviņu, vai ko tikpat ekstravagantu. Frizieris mani saposa rudens beigās. Es parasti, apgriežu matus līdz pleciem, vai nedaudz īsākus un balinu sīkas šķipsnas, tas palīdz uzturēt formu matiem ; jo esmu smalku matu īpašniece, kam ir taisni mati, kas bez palīglīdzekļiem stipri pieguļ pie galvas. Uz šo brīdi mati ir pāri pleciem.  Īstenībā tādas briesmīgas pieredzes man nav , ir bijuši gadījumi, kad frizieris mani vienkārši nedzird un izdara pa savam. Es pārāk gan nepārdzīvoju, jo mati ataug, ar frizūrām man gan neveicās, jo uz kāzām es būtus sev matus sataisījusi labāk, protams, diena bija izbojāta un arī fotogrāfijas skatīties negribas.  20170322164714-55792.jpg

Ilgus gadus meklēju savu frizieri un nu jau trīs gadus eju tikai pie savas meistarītes. Viņa jau zina manus matus, ļoti labi izvēlās krāsa un smalki krāso šķipsnas, gala rezultātā , matiem ir patīkama krāsa, bet šķipsnas rada iespaidu, ka izbalināti ir visi mati. Izskatās ļoti jauki un es jūtos par pāris gadiem jaunāka.

Manikīru veicu pati, bet, kad vairs netieku galā, dodos pie meistara.  Neveiksmīgas pieredzes man nav, ja nu vienkārši gelish laka noiet ļoti ātri. To , ka tā nav jābūt man pierādīja nagu meistare pie kuras nokļuvu pavisam nejauši. Viņas darbu vēl ilgi aplūkoju ar patiku.  Man nagi ātri lūzt, tāpēc nekad nav bijuši izteikti gari un ar skaistu krāsojumu, parasti izvēlos vienu krāsu, jo tā ir ērtāk. Man patīk brūnās, zeltainās un sarkanbrūnās krāsas.

Es dodu priekšroku klasiskam ģērbšanās stilam, vai kam līdzīgam, ko var vilkt uz ofisu un kurā es jūtos ērti. Ikdienas apģērbs bikses, bikses un bikses. Vasarā tās ir garas kleitas, tam visam ir savi iemesli. Ir gan brīži, kad uzvelku svārkus, tad paskatos uz sevi veikalu skatlogā un saprotu, ka svārkus vilkšu pēc pāris mēnešiem un atkal iemīļotās bikses un blūze.  

 Būtu jauki pavasarī iesoļot nedaudz savādākai, jaunākai un laimīgākai.