Visos vecumos sieviete vēlās justies iekārojama

Visos vecumos sieviete vēlās justies iekārojama

11. Jun 2014, 17:03 nosiguldas nosiguldas

   „Sieviete skaistā veļā, pat ja to neviens neredz, jūtās pārliecinošāk, brīvāk, un šis stāvoklis tiek atspoguļots viņas gaitā, stājā, acīs, mīmikā, līdz ar to paaugstinot viņas pievilcību pretējā dzimuma acīs.” Sievietes iegādājas dārgu apakšveļu nevis tāpēc, ka ļoti to vajadzētu, bet gan lai justos seksīgi.

Pie mūsdienu iespējām ar  kailu sievietes ķermeni, ir grūti kādu  pārsteigt. Mūsu vīrieši alkst pēc uzbudinājuma. Skaista veļa noteikti atrisinās šo problēmu. Maigs zīda audums, kas savilcies mazās krociņās nosedz to, ko mēs gribētu noslēpt. Nav jākautrējas no sevis, pat ja mūsu figūra ir tālu no ideāla. Mīļotais vīrietis mūs mīl tieši tādas kādas esam.  Un viņam būs patīkami, ja mēs  ģērbjoties priekš sevis – ģērbsimies priekš viņa.  

20140611165647-82129.jpg

Mana mīlestība pret skaistu apakšveļu ir jau ļoti ilga un es piekrītu apgalvojumam, ka skaista apakšveļa ir dāvana dvēselei un ķermenim.

20140611165707-72427.jpg

Es parasti cenšos savienot praktisko ar eleganto un nedaudz seksīgo. Nav svarīgi cik sievietei ir gadi, galvenais ir sajūtas un vēlme izskatīties labi. Ja es zinu, ka tas kas man ir mugurā man pašai patīk, tad nav svarīgi, ka to redzu tikai es un mans vīrs, es jūtos nedaudz pārliecinātāka par sevi un neviļus zods paceļas nedaudz augstāk un man šīs sajūtas ļoti patīk.

20140611165734-73093.jpg

Ir noteikti kritēriji, ko es ievēroju iegādājoties apakšveļu.

  • Man jāpatīk tam ko redzu spogulī
  • Pievēršu uzmanību apstrādei, lai nebūtu nepatīkamu pārsteigumu.
  • Krāsai, man patīk melna un krāsaina veļa.
  • Uzvelkot veļu ir jājūtas labi, jo ne vienmēr tas, kas patīk ir tas, kas der.
  • Esmu ievērojusi, ka man ir jāizvēlas krūšturi ar platākām lencītēm, tad krūtis izskatās labāk.
  • Biksītes es izvēlos augstās, jo esmu trīs bērnu māmiņa nu ljau labākajos gados un man nepatīk, ja sievietēm pār peldkostīma malu veļās kunkuļi, tāpēc zinot savu figūru, zinu, ka tā izskatās labāk.

Un es noteikti varu apgalvot, ka ne tikai stringi izskatās seksīgi.

Savu apakšveļas garderobi atjaunoju pēc dvēseles stāvokļa, kad kaut kas ļoti iepatīkās. Bet pašu skaistāko apakšveļu es nopirku V.O.V.A. uz savām kāzām, man tik ļoti gribējās justies perfektai un man tas izdevās. Tā bija mana laimīgākā diena mūžā, kas nu jau ilgst septiņus gadus.
Man bija grūti izdarīt iuzvēli, apskatot apakšveļas komplektus, es noteikti izvēlētos vairākus, ko arī pievienoju savam aprakstam, bet šī laikam tomēr ir favorīte.

20140611165226-42270.jpg

Šādā kompletā var saglabāt noslēpumainību, augšiņa, kas veidota kā nedaudz brīvs krekliņš noslēpj visu lieko un noteikti patiks arī manam vīram. Skaista vakara turpinājums ir iespēja ļaut savam vīrietim pafantazēt un šī veļa noteikti ir tā, kas spēj iekārdināt vīrieti.