№8 Ilga: Vislabākā Sieva

№8 Ilga: Vislabākā Sieva

12. Jan 2015, 14:30 LvMomi LvMomi
  1. Vārds, vecums, foto

Ilga 27

2.Pasaule iedalīta optimistos un pesimistos. Kurš jūsu pārī ir pesimists vai optimists? Kurš no jums dzīvē vairāk pamana pozitīvos mirkļus?

Mēs abi esam dikti optimistiski un pozitīvi , bet tieši tik ,lai viens otru  nevis nomāktu, bet iedvesmotu. Jau no iepazīšanās (pirms 4,5 gadiem) mēs abi katru dienu pasakam viens otram paldies un pat par visvienkāršākajām ikdienas situācijām.  Kurš virāk? Es nezinu... neskaitu... novērtēju tāpat :)

To nevar vādros uzrakstīt kā man ir paveicies ar vīru un viņam ar mani, jo mēs kā komanda esam pašu panākumu atslēga.

3.Kas pēc temperamenta esi tu un tavs partneris: sangvīniķis, holēriķis, flegmātiķis vai melanholiķis?

Abi esam visīstākie sangvīniķi. Un tādēļ daudz vieglāk sasniedzam mērķus, nepagūstam no tiem nobīties. Viņš noticam viens otra sapņiem, iedvesmojam un turam uz pareizā ceļa.

4. Kurš kuru vairāk dzīvē atbalsta - TU viņu vai VIŅŠ tevi?

Es nezinu un negribu zināt,kurš vairāk,  jo ne jau no kvantitātes ir atkarīga laime un saticība. Tā kā sniegto atbalstu var novērtēt tikai viņš ,tad varu komentēt tikai saņemto... un tā man netrūkst. Mans vīrs zin kā likt man pasmaidīt, zin kā iedvesmot jauniem projektiem un zin kā likt man pašai noticēt saviem sapņiem.  

5. Kas katram no jums palīdz tikt galā ar ikdienas nogurumu vienā mirklī: vai jums ir sava ātrā recepte vai pagaidām nav izdevies to atrast?

Vislielāko enerģijas lādiņu mums dod meitiņa. Katrs mirklis ar viņu ļauj novērtēt to, kā mums ir paveicies. Jā, arī vienam ar otru ,jo esam spējuši radīt ,ko tik skaistu un unikālu.

6. Vai zinat, kā uzlabot garastāvokli savai otrajai pusītei? JA JĀ, tad kā? Un kas uzlabo jūsu noskaņojumu?

Vīram uzlabo noskņojumu gan mani dumjie joki , gan tas ,ja kko izdaru viņa vietā un protams mums abiem  patīk duzīties kā maziem bērniem :D  Manu noskaņojumu  vīrs vienmēr pamanās uzlabot ar kaut ko garšīgu. Kā arī vērojot ,kā viņš spēlējās vai arī iemidzina meitiņu – laime.

7. Cik ļoti svarīgs jūsu attiecībās ir humors, vai arī jums attiecības ir tā lieta, kur "nav līdz jokiem"?

Nezinu vai humoram jāizmēra svars, bet mūsu mājās smieklu netrūkst.  Protam pajokot viens par otru un katrs par sevi ,taču tas tikai mūsu starpā.  Visvairāk mums patīk izjokot un mulsināt citus :D

8. Vai ir kādi pārbaudīti paņēmieni, ko lietojat, lai nepieciešamības gadījumā, uzlabotu apstākļus attiecībās?

Sarunas , sarunas un vēlreiz sarunas. Runājam atklāti , iejūtīgi un uzklausam viens otru. Nekad neejam gulēt sakašķējušies.  Nerisinam strīdīgus jautājumus pa telefonu , vai internetā, jo tikai aci pret aci ir visvieglāk tikt nepārprastam.

9. Vai jums līdz šim ir radušies kādi "ģimenes jociņi"? Ja jā, tad pastāstiet par tiem!

Jau minēju ,ka mums patīk izjokot un mulsināt citus. Paši labākie jau protams ir pa melnu ,lai šeit atklātu. Vīrs manai mammai (manā klātbūtnē) sūdzās par sagudrotām visdumjākajām  sadzīves lietām (piemēram: Ilga ikdienā mani sauc par suņpurni!)  un tad viņa notic ar + sāk mani mācīt ( Meitiņ... tā taču nedrīkst utt) , bet mēs ar vīru pārsmējušies līki ;)

10. Vai projektā Labākā sieva piedalāties pirmo reizi? Kāpēc nolēmāt piedalīties šajā gadā?

Pirmo! Un kādēļ ne? Man patīk izaicinājumi un zinu ,ka vīrs mani atbalstīs. Vīrietis ir tieši tik laimīgs, cik laimīga ir viņa sieviete.                    #teamalternative

20150112124049-86181.jpg

LvMomi LvMomi 12. Jan 2015, 20:58 Tigerpelite

Tnx 😀 Tā ir bilde no ļoti īpaša rīta 😇

LvMomi LvMomi 12. Jan 2015, 17:58

Paldies par atbalstu dāmas 😀 Es priecīga 🎉

Un Inga.. nav ,ko prātot -Aiziet!

DaceT DaceT 12. Jan 2015, 16:38

Super! Un bilde perfekta 😀

LvMomi LvMomi 12. Jan 2015, 15:38 MiniAnna

Paldies 😀

LvMomi LvMomi 12. Jan 2015, 14:52 stalker

Ja būtu piedzimusi pirms šo vārdu autora, tad viņš būtu citējis mani nevis otrādi 😃