Visa ģimene testē "Gudro Mīļsedziņu", pat tētis ir sajūsmā

Visa ģimene testē "Gudro Mīļsedziņu", pat tētis ir sajūsmā

02. Dec 2016, 15:17 ViKrEm mamma ViKrEm mamma

Pirms kāda laika "Māmiņu klubā" daudziem mazuļiem tika dota iespēja testēt "Gudro" tehnoloģiju sedziņu, gultasveļu, konvertiņu, vai arī guļammaisu. Arī mūsu mazākajai meitiņai ir šīs tehnoloģijas gultasveļa, kura atzīta par labu esam, bet kā lai mēs - vecāki - zinām, kā tas strādā? Sedziņas un gultasveļas izmēri ir krietni par maziem, lai to notestētu paši vecāki. Tad nolēmām lūgt ražotājam šādu plediņu-mīļsedziņu uzražot super lielā izmērā 140*200cm. Šī arī bija lielās meitas vēlme dzimšanas dienas dāvanai - viņa ļoti vēlējās līdzīgu segu, kā mazajai māsai. Tā kā ražotājs ir ļoti noslogots un šīs lietiņas ražo ne tikai Latvijas tirgum, bet arī visai Eiropai, mūsu dāvana lielajai meitai kavējās. To saņēmām šīs nedēļas sākumā. Meita bija tik priecīga, ka arī viņai būs sedziņa kā mazajai māsiņai.

20161202142734-90188.jpg

Vakar nolēmu šo brīnumaino segu notestēt pati - atbraucu no darba piekususi, gaidot lielo dēlu pēc treniņa - arī nosalusi. Tad nu ieritinājos dīvānā pie TV un apsedzos ar šo sedziņu. Parasti  slinkojot dīvānā uzvelku vilnas zeķītes, lai mīlīgāk, vakar nolēmu sildīties zem segas bez tām. Sākumā likās dīvaini - sedziņa bija vēsa, bet tad pēc pavisam neilga laika sajutu, ka kājas man vairs nav nosalušas, ka ir siltas, lai arī ikdienā man kājām vienmēr ir vēss. Sega tiešām darbojās. Vēl pārsteidza tas, ka kurinot kamīnu, istabai kļūstot arvien siltākai un siltākai, man zem šīs segas nebija karsts un negribējās segu ņemt nost. Nākamais, ko ievēroju, arī uz šīs segas, līdzīgi, kā mazās meitiņas segas, gulēja mūsu mince, kura ikdienā nemīl gulēt gultā un uz segas.

20161202143954-57357.jpg

Nākamais mans pārsteigums bija no rīta, kad pamodos un pamanīju, ka vīrs ir aizmidzis viesistabā pie TV un apsedzies ar šo lielās meitas segu. Tad nu mans pirmais jautājums viņam no rīta:"Kā sedziņa?" Vīra pirmie vārdi par to :"Tā ir riktīga štelle!" Vīru visvairāk esot pārsteidzis tas, ka esot tik plānai un maigai, tā pilda funkciju un tiešām strādā, viņš pa nakti nebija nosalis un nemeklēja citu segu. Mums mājās naktī parasti ir pavēss.

Tad nu arī mēs - mamma, tētis un lielā māsa- varam teikt - "Gudrās sedziņas" ir lieliskas. Arī lielais dēls vēlētos šādu segu, tikai viņam neiet pie sirds šie krāsainie zīmējumi. Bet es gan nebēdātos, ja kāds Ziemassvētkos man zem eglītes noliktu šādu sedziņu. Paldies vēlētos teikt mūsu draugiem, kuri šo ražo un paldies, ka uzšuvāt lielā izmēra sedziņu un to varējām izbaudīt mēs visi. 

"Gudrajās sedziņās, gultasveļā, guļammaisos" ir iestrādātas īpašas OUTLAST molekulas, kuras zina, kurš mazulis ir jāsilda, jo viņam ir vēss, kā arī zina, kuram mazulim samazināt svīšanu. Šo pašu OUTLAST tehnoloģiju izmanto arī kosmonautu tērpu ražošanā un profesionālajos sporta apģērbos, apavos.

Šīs lietiņas ir lieliska, praktiska svētku dāvana, kura noderēs ik katram, ja nu musu stāsts ir uzrunājis.

Produkcija pieejama

 https://www.vikrem.lv/products/gudra-milsedzina-ar-outlast-tehnologiju, vai arī pie mums ģimenes veikaliņā ViKrEm, A.Čaka ielā 99, pagrabiņā