Vingrosana Radio 101

Vingrosana Radio 101

06. Dec 2012, 16:48 mamma27 mamma27

Arī es piedalījos vingrošanā ko rīkoja Rasa un Radio 101. Sākumā ,kad ieraudzīju iespēju pieteikties šai vingrošanai uzreiz doma bija -braukšu. Tad sāku šaubīties,jo Denīze vēl maza, vai man to vajag ....tomēr jūtu uzplūdā un vēlmē izrauties no mājas un darīt kaut ko sev ,izvēlējos pieteikties,nedomājot par to ,kā tikšu galā ar Denīzi.

Bet re, viss atrisinājās, vīrs palika mājās ar abiem bērniem un es devos vingrot.

20121206163859-81916.jpg

Vingrošanu vadīja DCH studijas trenneris Kaspars Ozoliņš. Tika ietverti vingrojumi visām muskuļu grupām. Arī nosaukumus viņš teica, bet tā kā ar šāda veida vingrošanu saskaros pirmo reiz,tad atceros,ka tikai ,ka bija kaut kas no jogas .

Lai arī viss ko darījām ļoti patika, viegli nebija. Tomēr tās 45 minūtes aizskrēja nemanot. Kad beidzām ,domāju,vai tiešām tas ir viss.?! Tomēr pēc vingrošanas Kaspars teica,ka to ka esam vingrojušas jutīsim pēc pāris dienām. Tajā vakarā ne ko nejutu, otrā dienā arī šķita ,ka viss ok. Tikai ap pēcpudienu otrā dienā un šodien jūtu "sekas". Man šīs sekas izpaužas kā nežēlīga presītes sāpēšana un sāp arī ribas. Sajūta,ka kāds būtu tā pamatīgi nospārdījis:D

Bet kā gan citādāk! Jo ne ko fizisu neesmu darījusi pēdējos sešus mēnešus. Un trakākais šajā pusgada laikā ir bijušas dzemdības. Tā ka organisms pamatīgi atradis no slodzes.

20121206164445-71415.jpg

Šajā vingrošanā patika,tas ka tika dota iespēja iesktīties citādākā sportošanā ne tikai ar trennažieriem. Tas ka trenneris pamanīja,ka man ir problēma ar muguru un ieteica ,kur varu meklēt vingrojumus ,lai sev palīdzētu. Kā arī deva stimulu mēģināt ar to nodarboties regulāri. Vai to darīšu?viss atkaarīgs no laika, izmaksām un apņēmības.

Tomēr jāsaka lielu PALDIES Māmiņu klubam ,ka deva šādu iespēju pavingrot un izrauties no ikdienas rutīnas.

FOTO: Māmiņas RASA Labsajūtas studijā Radio 101



 
mamma27 mamma27 07. Dec 2012, 09:45 roses

Jā, cenas nav lielas,arī aizbraukt nebūtu problēmu,bet nav kur Denīzi likt. JO vakaros daudz darba ar abiem bērniem,tāpēc ideāli būtu vingrot pa dienu.