Vieta, kur pabūt nostāk no pilsētas kņadas. Atpūtas un sporta taka Beberliņi

Vieta, kur pabūt nostāk no pilsētas kņadas. Atpūtas un sporta taka Beberliņi

07. Oct 2013, 17:04 Banija Banija

Šķiet, tieši miers un šalkoņa, kas liecina par jūras klātbūtni, ir tas, kas piešķirt Beberliņiem īpašu auru. Ja esi iebraucējs Liepājā, tad, iespējams, nemaz nezini, ka liepājnieki var lepoties ne tikai ar jūru, ezeru, Rožu laukumu, bet arī ar Karostā esošajiem Beberliņiem.

Vieni Beberliņus dēvē par ezeru, citi par grants karjeru. Es sliecos par labu tiem otrajiem. Līdz Beberliņiem vari nokļūt, braucot pa Atmodas bulvāri un krustojumā ar Pulkveža Brieža ielu nogriežoties pa labi uz Lībiešu ielu. Un tur jau arī būs Beberliņi. Priežu un miera ieskauti, ar jūras viļņu bangu skaņām fonā. Fantastiska vieta, kur doties pastaigā, jo, elpojot tik svaigu gaisu, mazais, kurš vēl ratos, noteikti aizmigs. Tikmēr laimīgā mamma var nodoties grāmata lasīšanai, savukārt jau lielākie bērni var iemēģināt vingrošanas „uzpariktes”. Tiesa gan, tās varbūt nav pirmā svaiguma, taču tas nekas, jo vingrošanas rīki ir labi uzturēti un savu funkciju pilda godam.

Starp citu, Beberliņos ir ko darīt arī tad, ja prāts nenesās tikai uz prātīgu pasēdēšanu vai piknikošanu, jo šeit savu mājvietu radis BB veikparks. Šeit izveidota kabeļu trase, kas ļaus ķert adrenalīnu aktīvākajiem un bezbailīgākajiem. Veikparks ir atvērts darba dienās un brīvdienās no plkst. 9:00 līdz pat 22:00, par 1 stundu ilgiem priekiem nāksies šķirties no 20 latiem, 30 min – 10 latiem, bet 15 min – 5 latiem. Tiesa gan, atsevišķi ir jānomā inventārs, kas izmaksās 5 latus par stundu. Lai rezervētu sev izdevīgāko laiku un uzzinātu par citām BB veikparka piedāvātajām atpūtas iespējām, jāzvana pa tālruni 26146183.

Vasarā šeit ir iecienīta tuvējo ļaužu sauļošanās un arī peldvieta, jo, nenoliegsiet, mierīgā ūdenī papeldēt ir daudz vieglāk nekā cīnoties ar viļņiem, bet tas vasarā... Jau 12.oktobrī biedrība Nūjo ar vēju šeit organizēs nūjošanas pasākumu. Par to vairāk lasi irliepaja.lv.

Svarīga informācija:

BB veikparks internetā: http://www.bbwake.lv/