Viegli absorbējoši ķermeņa jogurti

Viegli absorbējoši ķermeņa jogurti

21. Mar 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Rīta duša? Darīts! Rīta rituāli steigā? Kā parasti! Uzklāt ķermeņa krēmu pēc dušas? Nekādā gadījumā! Ne tādā gadījumā, ja desmit minūšu laikā jāuzrauj džinsi un jāsteidzas laukā pa durvīm! Ja tas izklausās pazīstami, tad Tu sevi vari pieskaitīt tiem 35% sieviešu, kuras Lielbritānijā NELIETO ķermeņa krēmu, jo tā uzklāšana aizņem pārāk daudz laika.* 

JAUNS, AUGSTĀKS LĪMENIS ĶERMEŅA ĀDAS MITRINĀŠANĀ 

Pirms 26 gadiem The Body Shop radīja absolūtu revolūciju ķermeņa krēmu ražošanā, iepazīstinot ar pirmo ķermeņa sviestkrēmu. Toreiz tas bija jauns un unikāls produkts ķermeņa ādas mitrināšanai. Tagad pienācis laiks jaunām pārmaiņām ķermeņa krēmu formātos. Esam radījuši produktu, kas burtiski slīd pār ādu, radot jaunas, būtiskas pārmaiņas ķermeņa ādas kopšanā.

20180321090849-49732.jpg

SEŠI BAUDPILNI AROMĀTI 

Kas padara ķermeņa jogurtus tik īpašus? Atsvaidzinošā želejveida formula iesūcas mitrā ādā dažu sekunžu laikā, nodrošinot 48 stundu mitrināšanu. Tas nozīmē, ka džinsus (vai pidžamu) vari uzvilkt jau 15 sekunžu laikā pēc dušas. Ķermeņa jogurti ir ideāli piemēroti ikdienas ķermeņa kopšanai, tie lieliski noderēs saules pielietām vasaras dienām, kad nevēlies just uz ādas neko lipīgu, vai arī dzestrām ziemas dienām, kad vienīgais, ko vēlies, ir sasildīties. Papildus ieguvumam, tie piešķirs Tavai ādai veselīgu mirdzumu visa gada garumā. The Body Shop TEVI iedrošina pieņemt izaicinājumu – iekāp savos džinsos 15 sekunžu laikā, jau tūlīt pēc ķermeņa jogurta uzklāšanas. Esi droša, Tu nejutīsi tik nepatīkamo lipīgumu, no kā tik ļoti baidījies! Ak, un gandrīz aizmirsām pieminēt – visa produktu līnija ir 100% vegāniska. Piedāvājumā ir Zemeņu, Mango, Mandeļu Piena, Kokosriekstu, Moringas, Britu Rozes ķermeņa jogurti un Banānu jogurts, kas būs pieejams ierobežotā daudzumā. Būs grūti pretoties kārdinājumam uzklāt tos uz ādas.

SATUR BIOFERMENTĒTU HIALURONSKĀBI

Lai mitrinātu un atveldzētu pat ļoti sausu un jutīgu ādu. 

PAPILDINĀTI AR AUGU IZCELSMES GLICERĪNU 

Tas palīdz noturēt nepieciešamo mitruma līmeni ādas virsējā slānī, padarot to gludu un labi mitrinātu.

BAGĀTINĀTI AR GODĪGAS TIRDZNIECĪBAS MANDEĻU PIENU UN AUGĻU EKSTRAKTIEM

Šīs brīnišķīgās sastāvdaļas palīdz nodrošināt, ka šie neparasti vieglie jogurti ir 100% vegāniski!

20180321090831-83220.jpg

94% PIEKRĪT, ĀDA JŪTAS MITRINĀTA**

87% PIEKRĪT PRODUKTS UZREIZ IESŪCAS ĀDĀ** 

86% PIEKRĪT TEKSTŪRA NAV LIPĪGA**

86% PIEKRĪT TEKSTŪRA, KO VAR UZKLĀT UZ MITRAS ĀDAS ** 

3 NO 4 PIEKRĪT DŽINSUS VAR UZVILKT JAU TŪLĪT PĒC PRODUKTA UZKLĀŠANAS**

20180321090838-79306.jpg 

[ROUNDEL]  DERMATOLOĢISKI TESTĒTS

PIEMĒROTS VISIEM ĀDAS TIPIEM

NESATUR PARAFĪNU UN MINERĀLEĻĻU

Kad steidzos, mans lielākais izaicinājums ir biezs ķermeņa krēms, jo, uzvelkot apģērbu, tas rada nepatīkamu mikluma un diskomforta sajūtu. The Body Shop ķermeņa jogurti man patīk īpaši tāpēc, ka šie želejveida krēmi ļoti ātri iesūcas ādā, piešķirot tai gandrīz nemanāmu, zīdainu mitrināšanu, nepadarot to taukainu un lipīgu. 

Mans ieteikums ir lietot Ķermeņa Jogurtu uz mitras ādas, tūlīt pēc dušas, jo to sastāvā esošā hialuronskābe un glicerīns palīdz savākt un noturēt pēc dušas vēl esošo mitrumu. Ķermeņa Jogurti nodrošina intensīvu 48 stundu mitrināšanu. Tos var atkārtoti klāt uz ādas dienas laikā tik bieži, cik vien vēlies, lai nodrošinātu mitrināšanu bez smaguma sajūtas uz ādas. The Body Shop Ķermeņa Jogurti ir piemēroti ikvienam, it īpaši tiem, kas ir slinki ķermeņa krēmu lietotāji. Tas ir ideāls, vieglas tekstūras ķermeņa krēms siltajiem vasaras mēnešiem, un lieliski iederēsies arī zem siltās drēbju kārtas ziemas aukstajos mēnešos.

- KOSMETOLOĢE DR.KRISTĪNE CHOI KIMA

BAGĀTINĀTI AR GODĪGAS TIRDZNIECĪBAS ORGANISKO MANDEĻU PIENU NO SPĀNIJAS

Visu ķermeņa jogurtu sastāvā ir izmantots Godīgas Tirdzniecības organiskais mandeļu piens, ko iegūst kooperatīvs Manan Alikante reģionā Spānijā. The Body Shop sadarbojas ar kooperatīvu Manan kopš 2016. gada. Šī sadarbība nodrošina ekonomisku stabilitāti vietējiem, maza mēroga lauksaimniekiem. Mūsu produktos izmantoto mandeļu pienu iegūst, izmantojot videi draudzīgas lauksaimniecības metodes. Tā ieguvē lauksaimnieki izmanto fiziski bojātus, sasistus riekstus, kurus nevar izmantot pārtikā, savukārt riekstu čaumalas tiek izmantotas kompostam, lai maksimāli samazinātu ražošanas atkritumus.  

Moringas, Britu Rozes un Banānu jogurtu sastāvā esošās galvenās sastāvdaļas ir iegūtas The Body Shop Godīgas Tirdzniecības programmas ietvaros, sadarbojoties ar jauniem sadarbības partneriem. The Body Shop Godīgas Tirdzniecības moringas ekstrakts tiek iegūts Ruandā, Godīgas Tirdzniecības angļu rozes esence nāk no Herefordšīras, un Godīgas Tirdzniecības banānu biezenis no Ekvadoras.

* Ķermeņa kopšanas produktu segmentācija Lielbritānijā, 2015. gada Jūnijs

** Testa, kurā piedalījās 104 vīrieši un sievietes, rezultāti

The Body Shop ir starptautisks skaistumkopšanas zīmols, ko 1976.gadā Anglijas pilsētā Braitonā izveidoja Anita Rodika. The Body Shop cenšas radīt pasaulē pozitīvas pārmaiņas - zīmola piedāvātie sejas un ķermeņa kopšanas līdzekļi un make-up produkti ir dabas iedvesmoti un radīti ētiskas un ilgtspējīgas uzņēmējdarbības ceļā. The Body Shop kā viens no pirmajiem uzņēmumiem noticēja idejai, ka bizness var kalpot labiem mērķiem un šī pārliecība joprojām ir mūsu zīmola darbības pamatā. Šodien mums ir vairāk kā 3’000 veikalu 60 valstīs visā pasaulē.