VIDEOieskats, kā mēs labdarības akcijā Dalies un samīļo vedām kastes uz Dzemdību namu

26. Jun 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu kluba labdarības akcijas “Dalies un samīļo” laikā aicinājām ikvienu iesaistīties, ziedojot trūcīgajām māmiņām un viņu jaundzimušajiem pirmās nepieciešamības lietas – drēbītes, autiņbiksītes, sedziņas, māneklīšus, visu, kas pirmajā laikā ar bērniņu var noderēt. Akcija ir noslēgusies – mēs drēbītes esam sašķirojuši, mūsu draugi no ķīmiskās tīrītavas Lindo Grupa tās ir saudzīgi izmazgājuši, viss jaundzimušajiem saziedotais ir sapakots kastēs un kopā ar mūsu akcijas draugiem no Adrem Auto tiks nogādāts dzemdību iestādēs Latvijā.

Visas šīs labdarības akcijas laikā ar mums kopā bija cilvēki, kuri atbalstīja mūsu nodomu, mēs vēlamies pateikties tirdzniecības centram Spice Home, kurā atradās ziedošanas punkts, turpat notiktavā arī tika uzglabāts viss saziedotais, bez šī atbalsta akcija nebūtu iespējama.

Pirmās simtu sešdesmit kastes mēs nogādāsim Rīgas Dzemdību namā, kur pasaulē nāk visvairāk bērniņu mūsu valstī, viss pārējais ceļos uz dzemdību iestādēm ārpus mūsu galvaspilsētas. 

Daudzas ziedotās lietas tika nogādātas krīzes centrā “Milgrāvis”, tur rūpējas par māmiņām, kuras nonākušas grūtībā, kā arī atbalsta trūcīgos apstākļos dzīvojošas ģimenes, tāpat lielākiem bērniem paredzētas drēbītes ceļoja uz Latvijas Sarkanā Krusta humānās palīdzības punktu Burtnieku ielā Rīgā.

Ar mums kopā labdarības akcijas laikā bija brīvprātīgās māmiņas, kuras ziedoja savu laiku, lai šķirotu mazuļiem un māmiņām paredzētās lietas un kārtotu kastēs. Tāpat mēs vēlamies pateikties Īrijā dzīvojošajām māmiņām, no kurām saņēmām sūtījumu labdarības akcijai un protams visiem jums, kas teica jā – mēs vēlamies palīdzēt, mēs vēl reizi pārliecinājāmies, ka Māmiņu kluba ģimenēs ir liels spēks, sanākot kopā mēs spējam paveikt lielus un labus darbus.

Noskaties VIDEO, kā pirmās labdarības kampaņas kastes aizceļoja uz Rīgas Dzemdību namu!