Veselīgie kabači ar garnelēm

Veselīgie kabači ar garnelēm

19. Aug 2018, 00:00 Banija Banija

Mums mājās jau kādu laiku ir ieildzis kabaču laiks, tāpēc, lai to nedaudz padarītu interesantāku, lūkoju jaunas receptes vakariņu idejām, kuras celt galdā savai ģimenei.

Lūk, mans jaunatklājums, kas ir ļoti vienkārši pagatavojams, garšo lieliski un ir viegls. Esmu pārliecināta, ka ir arī ļoti veselīgi.

20180819090857-65562.jpg

Pagatavošanai nepieciešams:

  • 3 mazi vai 2 lielāki kabacīši
  • iepakojums notīrītu garneļu
  • paprika
  • laims
  • olīveļļa, sāls, pipari.

Pagatavošana:

1. Kabaci nomazgā, nogriež galiņus un tad ar dārzeņu mizošanas nazi to sagriež plānās loksnītēs.

20180819090922-81136.jpg
 
2. Papriku sagriež gabaliņos un kopā ar garnelēm samaisa ar kabaču loksnītēm
20180819090953-93679.jpg
 
3. Visu samaisa ar aptuveni ēdamkaroti eļļas, sāli un pipariem pēc garšas, kā arī laima sulu. Atstāj visu uz pāris minūtēm savilkties.
20180819091034-60725.jpg
 
4. Tikmēr uzkarsē krāsni līdz 200 grādiem.
5. Kad viss nedaudz pamarinējies, liek uz aptuveni 10 minūtēm krāsnī cepties.

Pasniedzot var pārkaisīt ar cieto sieru.

Lai labi garšo!

20180819091114-15231.jpg