Vasaras kruīzi ar -64% atlaidi

Vasaras kruīzi ar -64% atlaidi

06. Jun 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kalendārā vasara ir klāt, un ir laiks doties vasaras ceļojumā ar bērniem. Jūras ceļojums uz Stokholmu ir lieliska izvēle mini brīvdienām un draudzīgs risinājums ceļojumam ar dažāda vecuma bērniem.

Šobrīd izplānot un iegādāties jūras ceļojumu, lai dotos īstā vasaras kruīzā jūnijā un jūlijā, būs visizdevīgāk. Tikai līdz 07.06. norit Tallink vasaras kruīzu lielā izpārdošana ar 64% atlaidi. Kruīza ceļojums ar kuģiem Isabelle un Romantika 1-4 personām B klases kajītē no 68 EUR, A klases kajītē no 78 EUR. Ja kajītē ceļo 4 personas, tad vienai personai ceļojums no 17 EUR. Doties ceļojumā ir iespējams no 06.06. līdz 31.07.

Ja esi jau ceļojis ar kuģi – ir daudz jaunumi uz kuģa un Stokholmā, ko ir vērts apskatīt, apmeklēt un izbaudīt. Ja šī būs pirmā reize – ceļot ar kuģi ir ērti, jautri un viegli.

Jūras ceļojums ilgst 3 dienas jeb 42.5 stundas – pirmajā dienā Rīgas ostā kāp uz kuģa līdz plkst. 17:00. Zviedrijā ieceļo otrajā dienā no rīta, pavadi 6 stundas Stokholmā un atgriezies uz kuģa. Rīgā esi atpakaļ trešajā dienā plkst. 11:00 no rīta.

Kuģis ir lieliski piemērots ceļojumiem ar bērniem un arī mazuļiem. Ceļojuma laikā ar bērnu ratiņiem var ērti nokļūt dažādās atpūtas telpās uz kuģa. Gaiteņi uz kuģa ir pietiekami plaši, kā arī ar liftu iespējams doties uz vēlamo kuģa klāju. Ceļojot ar kuģi, nav bagāžas ierobežojumi, līdzi Tu vari ņemt visas nepieciešamās mantas. Tajā pašā laikā, ir lietas, kuras ceļojumā ir iespējams saņemt uz kuģa. Piemēram, mazuļa gultiņa, podiņš un gultas apmalītes bērna drošam un saldam miedziņam.

20170601102933-49641.jpg

20170601102943-76699.jpg

Bērniem ceļojums ar kuģi noteikti patiks, jo uz kuģa ir plaša bērnu istaba ar dažādām rotaļu, spēļu un izklaides iespējām. Viena no bērnu iecienītākajām izklaidēm ir bumbiņu baseins ar slidkalniņu. Uz kuģa tiek organizētas rotaļas, spēles, sejiņu apgleznošana un citas aktivitātes, pateicoties kurām ikviens bērns šo ceļojumu atcerēties kā lieliskāko piedzīvojumu. Arī bērnu mīlēto tēlu suņu meiteni Loti var satikt uz Tallink kuģiem. Uz kuģa Romantika nesen tika atklāta jauna un plaša rotaļu istaba – Lotes zeme, ko bērni noteikti vēlēsies izmēģināt. Kamēr Lotes zemē valda prieks un bērnu smiekli, vecāki var nodoties sarunām un atpūtai kuģa kafejnīcā, kas atrodas blakus rotaļu istabai.

Ceļojuma laikā kuģa veikalos bērniem Tu varēsi iegādāties gan dažādus gardumus, rotaļlietas, apģērbus un pat autiņbiksītes.

Pēc rotaļām un iepirkšanās der ieturēt kārtīgu maltīti, lai uzņemtu spēkus. Laba izvēle ir doties uz zviedru galda restorānu, kur ikviens sev atradīs ko garšīgu. Un ir patīkami, ka bērni vecumā līdz 5 gadiem zviedru galda restorānā ēd bez maksas.

20170601102958-33450.jpg

Arī karaliskā Stokholma piedāvā daudz un dažādas iespējas kvalitatīvai un pozitīvām emocijām piepildītai ģimenes atpūtai. Ģimenes ar bērniem Stokholmā izvēlas apmeklēt Vasa muzeju, Astrīdas Lindgrēnes literāro varoņu valstību Junibacken, atrakciju parku Gröna Lund, brīvdabas muzeju Skansen, Tehnikas muzeju un Karaļa pili. Tāpat Stokholmā ir arī 14 muzeji, kuros ieeja ir bez maksas. Ir vērtīgi zināt, ka vienam pieaugušajam, kas ceļo ar bērnu ratiņiem un mazuli, Stokholmas sabiedriskajā autobusā biļete nav jāpērk ne sev, ne arī bērnam.

Jūras ceļojums uz Stokholmu var kļūt par Tavas ģimenes šīs vasaras foršāko piedzīvojumu un, iespējams, par jaunu un skaistu ģimenes tradīciju.