Vasarā ar skaistām kājām: izmēģini pretcelulīta masāžu Sieviešu Klubā

Vasarā ar skaistām kājām: izmēģini pretcelulīta masāžu Sieviešu Klubā

27. Jul 2016, 00:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vasara ir laiks,kad parādīt savus vingros un iesauļotos ķermeņus,kas ir uztrenēti pavasara laikā.Un pat tad,ja tā nav, to var pavisam viegli labot!

Celulīts ir bieža problēma pēcdzemdību periodā, jo grūtniecības laikā ir radies liekais svars, tomēr, izrādās, ka celulīts nav tikai pirmā liekā svara pazīme. Celulīts norāda, ka organismā šajās vietās ir uzkrājušās kaitīgas vielas un tauki. Tādēļ celulīts var veidoties pat kalsniem cilvēkiem.

Kā novērst celulītu?

No fiziskajām aktivitātēm, celulīta novēršanai ļoti palīdz riteņbraukšana un skriešana. Vēl viens veids, kā cīnīties ar celulītu, ir pašmasāža, jo tā uzlabo asinsriti, sasilda ķermeni, relaksē muskuļus, palielinās ādas tonuss, tiek veicināta limfrite, ar kuras palīdzību aizvadās dažādas organismam nevajadzīgās vielas.

Svarīgi ir arī pareizi lietot pretcelulīta līdzekļus. Tie ir jāiemasē ādā, lai veicinātu ķermeņa spēju tos uzsūkt.

Piemērota vide

Nav arī mazsvarīgi, vai pretcelulīta masāža notiek piemērotā vidē, vai steigā pie televizora vai brokastu galda kaut kas tiek ātri uzziests uz ciskām. Masāža jāveic nesteidzīgi, tai jābūt atslābinošai un patīkamai un ticiet mums, meistarīte Natālija to veic patiešām prasmīgi,bet efekts redzams jau pēc pirmajām reizēm!

Vasara+ pretcelulīta masāža= lielisks garastāvoklis un skaistas kājas! Izbaudi vasaru no sirds!

Sieviešu Klubs

Ķermeņa masāžas Māmiņu klubā veic sertificēta kosmētiķe un masiere Natālija Kirjuhina

20131030101017-50483.jpg


Parastā, klasiskā masāža - droša, nesāpīga metode ar mehānisku iedarbību uz ķermeņa virsmas audiem. Tāda ieteicama jebkuram pieaugušajam, kuram ir aktīvs dzīvesveids, jo ar šīs masāžas palīdzību iespējams atjaunot visa organisma līdzsvaru. Klasiskā ķemeņa masāža atjauno normālu asinscirkulāciju, atslābina muskuļus, uztur formā ādu un uzlabo vestibulāro kustību aparātu.

Dažādi masāžas veidi ir ar dažādām funkcijām: pretcelulīta masāža atbrīvos no liekā svara un ādas, kas atgādina apelsīna mizu, ārstnieciskā masāža palīdzēs atbrīvoties no sāpēm muskuļos.

Ārstnieciskā masāža (parasti – muguras) tiek veikta komplektā ar citām procedūrām, vai arī viena pati, ja tiek ārstēta osteoporoze, asinsrites traucējumi vai nervu sistēmas saslimšanas. Kursi jāiziet periodiski, dažas reizes gadā – vadoties pēc ārsta ieteikumiem.

Atslābinošā kāju masāža

Ja daudz laika pavadāt pie auto stūres vai daudz sanāk kustēties darba dienas laikā, jums patīkami būs sajust spēku pieplūdumu, ko sniedz atslābinošā kāju masāža.

Konkrētais masāžas veids labvēlīgi ietekmē arī nervu sistēmu kopumā, palīdz atbrīvoties no sāpēm kājās, kā arī tiek iegūts vajadzīgais tonuss.

Pretcelulīta masāža

Nepareizs uzturs, kaitīgi ieradumi, mazkustīgs dzīvesveids ir tikai daži no faktoriem, kas palīdz rasties celulītam uz kājām un gurniem. Pie tam, tikai kāju pretcelulīta masāža var palīdzēt tikt galā ar šo kosmetoloģisko problēmu.

Daudzas kāju veselības problēmas gan sievietēm, gan vīriešiem rodas, ja organismā ir šķidruma aizture. Problēmu var atrisināt ar kāju limfodrenāžas masāžu.

Masāža – tā ir jūsu ķermeņa veselība un skaistums!

Māmiņu Kluba Vecāku skolā mazuļiem mazuļiem veic sertificēta kosmetoloģe, sertificēta masiere ar medicīnisko izglītību – Natālija Kirjuhina. 

Natālija jau 7 gadus strādā šajā jomā. Viņa ir beigusi Rīgas kosmētisko skolu CIDESCO un Latvijas Universitāti. 

„Savu darbu es ļoti mīlu. Man tas ir liels gods – palīdzēt cilvēkiem iegūt ne tikai estētisko baudu, bet arī garīgu harmoniju”, - atzīst Natālija.