Vannas istabas pucēšana nav mans mīļākais darbs

Vannas istabas pucēšana nav mans mīļākais darbs

20. Apr 2015, 15:52 nosiguldas nosiguldas

Ja man jāizvēlās tīrīt vannas istabu vai darboties ar saviem telpaugiem, tad es noteikti izvēlēšos otro.

Bet gribot negribot ir darbi, kurus atlikt nevar. Tieši tāpēc iegādājos Tvaika slotu par kuru minēju. Ar to tīrīšanas darbi iet raitāk. Ar tvaiku mazgāju izlietni, podu un arī flīzes. Pēc tam flīzes noslauku ar tīru lupatiņu. Vannai un tualetes podam  es izmantoju ACE .

Attēlu rezultāti vaicājumam “AcE tualetēm”

Vannas istabas paklājiņus es skaloju reizi mēnesī veļas mašīnā. Un tas arī ir viss. No tualetes līdzekļiem esmu pārliecināta BREF fane.

Attēlu rezultāti vaicājumam “Bref”

Man vannas istabā ir logs, kas ļauj tur turēt dzīvos augus. Arī logu tīru ar tvaka slotu. 

Tad nu jāķerās pie veļas mazgāšanas. Veļas mašīna it tikai Wirlpool. Nopirku pirmo, man ļoti iepatikās un tā nopirku arī nākošo. Veļas mazgāšanai izmantoju kapsulas.

Attēlu rezultāti vaicājumam “Arial kapsulas”

Labi mazgā, aizņem maz vietas un kastīte labi izskatās. Balināšanai izmantoju LILIT balinātāju. Neesmu veļas mīkstinātāja pārliecināta lietotāja, bet pēc "Dūnas" testēšanas esmu sapratusi, ka tas ir tas, kas man patīk. Maiga smarža un patiesi mīksta veļa.   

izmantoti foto no interneta

nosiguldas nosiguldas 21. Apr 2015, 09:17

tvaika slotu var regulēt, izmantojot mazāku un lielāku spiedienu. Es speciāli izmantoju lielu spiedienu un grīdu ja tā ir par mitru uzslauku ar tīru sausu lupatiņu. Papildus mitrumu tas nerada, jo tīrot māju es to arī vēdinu. 😀