Vaksācija Māmiņu Klubā - ikvienai sievietei!

Vaksācija Māmiņu Klubā - ikvienai sievietei!

15. Aug 2015, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai arī tev patīk ātri un sev pieejamā laikā atbrīvoties no nevēlajiem ķermeņa matiņiem? Turklāt - jāatzīst, ka vaksācija ir arī gana efektīva, jo uz nākošo procedūru jānāk vien pēc 4 nedēļām! Esi jau izmēģinājusi? Tagad šāds pakalpojums pieejams arī Māmiņu Klubā!

Pirms nāc uz vaksāciju, padomā, vai tev ir kādas veselības problēmas, kuras šo procedūru liedz!

Pirms vaksācijas informē, ja tev ir kādas no šīm veselības problēmām: dažādas ādas saslimšanas, cukura diabēts, nepietiekama asinscirkulācija, lūzumi vai sastiepumi. Ja izteikta vēnu varikoze, ja ir asins izplūdumi, pietūkums, ja matiņš aug uz dzimumzīmītes, tad uz attiecīgās zonas vaksāciju nedrīkst veikt. Pastāsti arī, ja iepriekš bijušas kādas alerģiskas ķermeņa reakcijas pret vasku vai ādas kopšanas līdzekļiem.

Pirms vaksācijas nav ieteicams vismaz 1dienu iepriekš sauļoties saulē un apmeklēt solāriju, jo ādai papildus slodze-liels riksks,ka var rasties ādas iekaisumi, var arī ietekmēt iedeguma toni. Kā arī nelieto ķermeņa krēmus, eļļas.

Lai veiktu vaksāciju, matiņiem jābūt vismaz 0.4 cm gariem, pretējā gadījumā, matiņi var neielipt vaskā un līdz ar to neizrauties.

Vaksācijas rezultātā tiek novājināts matiņa folikuls, tāpēc, veicot vaksāciju regulāri, matiņi kļūst trauslāki un retāki, vaksācijas efekts atkarībā no matiņu augšanas ātruma-vidēji procedūru veic ik pēc 4 nedēļām.

Procedūru starplaikos nevajadzētu skūt matiņus, jo skujot matiņi ataug daudz stingrāki un daudz biežāk arī mēdz ieaugt- atgriešanās sākuma posmā.

Vaksācija = sāpes?

Ņem vērā, ka pirmajā apmeklējuma reizē sāp visvairāk, jo matiņi ir stingri, bet jau pēc mēneša, atkārtoti nākot, matiņu saknes būs vārgākas, protams, ja procedūru starplaikos maitiņi tiks skūti vai vaksācija tiks veikta neregulāri, procedūra būs sāpīgāka, jo matiņi atkal kļūs spēcīgāki.

Matiņu raušanas momentā, veic izelpu, tad matiņi vieglāk izrausies, mazinot stresu - mazākas sāpēs, aizturot elpu - pretējs efekts.

Bet ir iespēja pirms vaksācijas apstrādāt bikini zonu un paduses ar sāpju remdinošiem līdzekļiem.

Atbilstošajai depilācijas metodei āda tiek attīrīta, sagatavota un pēc depilācijas atbilstoši kopta ar profesionālo kosmētiku.

Bet - pats galvenais - tu būsi skaista un sakopta


Kur notiek?

Māmiņu kluba mājīgajās telpās Vīlandes ielā 1, 2. stāvā (ieeja no Elizabetes ielas)


Kas vēl būtu jāzina?

Sadaļā "piezīmes" atzīmē, kurai ķermeņa zonai jāveic procedūra

Pēc pieteikuma saņemšanas Māmiņu klubs ar tevi sazināsies, lai precizētu procedūras laiku.

PIESAKIES VAKSĀCIJAI MĀMIŅU KLUBĀ ŠEIT!

Druxis Druxis 27. Oct 2014, 20:16

Njā, vajadzētu eur cenas salikt 😉