Vakara meditācija mīlestībai

Vakara meditācija mīlestībai

10. Feb 2014, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Labo Sajūtu Laboratorija aicina visus mīlētājus un mīlestības meklētājus uz īpašo MĪLESTĪBAS APZINĀŠANĀS MEDITĀCIJU 11. februārī plkst.17:30 vakarā.

Meditācija un..... mīlestība?

Uzsākam otrdienu vakaru meditācijas - „mīlestības nedēļā”. Vakara meditācijas turpmāk katru otrdienu plkst.17:30.

Apzināta tikšanās meditācijas laikā ar savu prieku un savām skumjām – to neaizstāj ne zinātniski pierādījumi, ne perfekts ķermenis. Apzināšanās mērķis nav ne miers, ne svētlaime, ne pārpasaulīgais. Apzināšanās nepadara cilvēku nebeidzami rāmu, nenorūda pret sāpēm, nedara cilvēka ķermeni skaistu, lai arī kā to visu gribētos.

Meditācija rāda, kur Tava sirds ir aizvērusies. Tā atgādina Tev par sapņiem. Tā rāda, kur tevī ir bailes. Apzināšanās atslēdz vaļā visas asaras, kuras bija aizturētas - tas ir, atver vaļā sirdi visam dārgajam, vērtīgajam, mīļajam dzīvē. Meditācija atver mīlošo sirdi gan unikālajiem talantiem, gan nebeidzamajām skumjām par zaudējumiem, gan neizmērāmajai spējai mīlēt.

Meditācija nepadara mūs par supermodeli, bet gan rāda, kā būt tam, kas mēs patiesi esam. Un to nedod ne zinātniski atklājumi, neizsmalcināts ķermenis. Atklāj maigumu, īstumu un bezbailību mīlēt.

Kas gan mīlestībai vairāk vajadzīgs?!

Meditāciju vadīs Reiki meistare un meditāciju vadītāja Ilze Pavasare

Meditācija notiks: 11. februāris, plkst.17:30 – 18:30

Meditācijas cena: 15 EUR (var izmantot abonementu)

Vietu skaits ir ierobežots, tāpēc lūdzam pieteikt savu dalību laikus!

PIESAKIES:

www.karstajoga. lv
tel.67 887 581 vai 29 330 280
Labo Sajūtu Laboratorija
Brīvības gatve 214b-504 (5.stāvs)