Vai jau esi dzirdējis par Saulgriežu Jogas un Mūzikas festivālu Latvijā?

22. Apr 2014, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau otro gadu saulgriežos, atpūtas kompleksā „Brūveri”, norisināsies Starptautisks festivāls. Joga, iedvesma un pasaules mūzika... Katram būs iespēja izmēģināt ko jaunu, radošu, saplūst mūzikas skaņās un piepildīt dvēseli Saulgriežu svinībās. Festivāls paredzēts ikvienam, gan iesācējiem, gan pieredzējušiem jogas praktizētājiem. Nodarbības, lekcijas, koncertus un labu atmosfēru nodrošinās pasniedzēji un mūziķi no dažādām pasaules vietām.

Mirabai Ceiba ir duets, kas šogad priecēs festivāla apmeklētājus gan festivāla laikā, gan arī festivāla ieskaņas koncertā 19.jūnijā. Duets sastāv no vīra un sievas, Markus Sieber(Vācija) un Angelika Baumbach(Mexico), abi talantīgi mūziķi un jogas pasniedzēji. Viņu mūziku caurauž maigums un bagātīgs Visuma plašums, kā dāsna dāvana ikvienam klausītājam. Arfas, klavieru, ģitāras skaņu sajaukums ar mīlestībā savstarpēji saistītām balsīm. Mirabai Ceiba koncerti ir miera un līksmes svinēšana kopā, paužot dziļu ticību, ka mūzika ir universāla valoda, kas apvieno visas pasaules tautas, kultūras un tradīcijas. Kopā Mirabai Ceiba veido jauna stila pasaules garīgās mūzikas sajaukumus sākot ar Gurmukhi mantrām no Kundalini jogas tradīcijām, līdz angļu un spāņu oriģināldziesmām, iesaistot tādu garīgo līderu viedos vārdus kā Rumi, Guru Nanak, Thich Nhat Hanh un Yogi Bhajan.

Koncertos viņi iedvesmo visus klātesošos dziedāt kopā līdzjūtībā, mīlestībā un vienotībā. Mirabai Ceiba rada mūziku, kas atklāj, ļauj nodoties un paceļ jaunos dievišķības un garīguma aspektos. Nosaukums Mirabai Ceiba cēlies no 2 dažādām kultūrām, kur „Mirabai”, cēlies no Indijas, ir izpēte, nodošanās, iedvesma visiem dažādajiem dievišķuma aspektiem, savukārt, „Ceiba” ir svēts koks Latīņamerikā, kuru nekad nenocērt un tas aug ļoti garš. Markus un Angelika cer, ka viņu mūzika būs kā Ceiba koks - saknes dziļi zemē un zari augstu debesīs..

Mirabai Ceiba ir vieni no zināmākajiem „Spirit Voyage” mūziķiem, kuri uzstājas visā pasaulē, taču Latvijā būs pirmo reizi. Izdevuši albumus „Flores” 2004.gadā, vēlāk 2008.gadā „Ocean”, kas ir saņēmuši neskaitāmus apbalvojumus un nominācijas, ieskaitot „Labākais Vokālais Albums 2008”, „Labākie Top 10 New Age Mūziķi”.

Šis duets sasildīs un atvērs sirdis Starptautiskajā Jogas un Mūzikas Festivālā jau jūnijā, tiekamies?

20140505191004-26497.jpg

www.solsticeyogafestival.com