Uzkopjam viegli ar Kärcher

03. Dec 2014, 22:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lai uzturētu savu mājvietu tīru, varam izmantot nevis sadzīves ķīmiju, bet dabīgu un videi draudzīgu lietu – tvaiku. Stāsta  Kärcher mārketinga tīkla vadītāja Daira Indričane.

Kas ir tīrīšana ar tvaiku?

Tā ir tīrīšana bez ķīmijas, ar tīru ūdeni. Karcher tvaika tīrītāja tvertnē iepildām ūdeni, ūdens uzvārās un rodas tvaiks. Tvaika temperatūra, tam izplūstot no uzgaļa, ir aptuveni 100 °C. Mikroskopiskie tvaika pilieni iekļūst porās, tiek izšķīdināti netīrumi, un ar lupatiņu, kas ir uz uzgaļa, netīrumi tiek savākti. Dzīvoklis, māja tiek iztīrīti efektīvi un īsā laikā.

Ko var tīrīt ar tvaiku?

Ar tvaiku var tīrīt visas mājsaimniecībā sastopamās virsmas, piemēram, grīdas segumus, galda virsmas, virtuves iekārtas. Tīrīšana ar tvaiku nederēs paklājiem, jo mīksts virsmas tā tikai var saslapināt un iznīcināt mikrobus. Tāpat eļļotas un vaskotas virsmas nevar tīrīt ar tvaiku. Visām pārējām virsmām tvaiks der ideāli.

 Kärcher tvaika tīrītāji

 Kärcher tvaika tīrītājam ir 3 dažādi uzgaļi. Tie ir ļoti viegli nomaināmi, vidējam uzgalim ir nomaināma arī frotē lupatiņa. Ar to var mazgāt, piemēram, dušas kabīnes durvis. Tāpat var tikt galā ar apkaļķojumu. Vietas, kurām grūti tikt klāt ar roku, ir viegli iztīrāmas ar tvaika tīrītāju.

Virtuves skapīšus, virsmas, galdus, spoguļus var notīrīt ar tvaika birsti. Ar mazo uzgalīti tīrāmas flīžu šuves. Droši tīrīt var arī rotaļlietas, ar kurām ikdienā saskaras bērns. Tīrot ar tvaiku, tiek mitrināts gaiss, kas ir būtiski apkures sezonā.

Gludināmā sistēma

Kad gludināmais dēlis ir gatavs darbam, tas piepūšas. Uz tā ar īpašo tvaika gludekli var droši gludināt pat zīda drēbes. Tāpat vairs nevajag baidīties gludināt drēbes, kam ir apdruka, jo tās var gludināt arī no labās puses.

Drošība

Izplūstošajam tvaikam roku klāt likt nevajadzētu, jo var applaucēties. Kad māmiņa tīra māju ar tvaika tīrītāju, bērniem nevajadzētu būt tuvumā. Tvaika tīrītājiem ir arī bērnu drošības slēdži.

Uzkopšanas laiks samazinās

Lai gan pirmā pirkuma summa var šķist liela, lietotāju pieredze liecina, ka mājas uzkopšanas laiks nozīmīgi samazinās. Gada laikā jau tas atmaksājas, jo mājoklis ir tīrs, nav mikrobu, nav ķīmisku aromātu mājās. Turklāt ar vienu ierīci var tīrīt ne tikai grīdas un galdu virsmas, bet arī drēbes un dušas kabīni, pat aizkarus!

Tiešraides saruna tapusi sadarbībā ar

20141113100133-55208.jpg