Uzdod jautājumu juristei par ģimenes tiesībām!

Uzdod jautājumu juristei par ģimenes tiesībām!

03. May 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubā atveram jaunu iespēju! Uzdot jautājumus juristam! 

Kā uzdot jautājumu?

Raksti jautājumu tepat komentāros vai anonimitātes gadījumā sūti kristine@maminuklubs.lv!

Atbildes uz jautājumiem tiks sniegtas 3 darba dienu laikā.

Par juristi: 

Ieva Dinsberga – juriste ar specializāciju ģimenes tiesībās.

10 gadu pieredze tiesvedībās un procesuālo dokumentu sagatvošanā uzturlīdzekļu piedziņas lietās, lietās par bērna dzīves vietas noteikšanu, laulības šķiršanas lietās, aprūpes tiesību pārtraukšanas/atjaunošanas lietās, paternitātes pieņēmuma apstrīdēšanas lietās, saskarsmes tiesību izmantošanas kārtības noteikšanas lietās, lietās par bērna prettiesisku izvešanu ārpus Latvijas robežām.

Facebook: Ievas Dinsbergas konsultācijas un pakalpojumi gimenes tiesībās.

Tālrunis : +371 22192236

Email: ievai.dinsbergai@gmail.com

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 26. Apr 2017, 14:25

Meginashu isuma aprakstit problemu,man ir dels 12 gadi,ar vina tevu izskiramies 2007.gada .Mums ir loti sarezgitas attiecibas,ari dels jau kopsh shkirshanas briza vienmer pie teva brauc ar nepatiku,un tikai tapec ka tevs liek vinam braukt.Tiesa atkartoti bija paris gadus atpakal,par saskarsmes tiesibam-un nolema ka tevs ar delu var tikties divas brivdienas menesi- piektdienas vakars lidz svetdienas plkst 13:0 (kas iemzel netiek ieverost,jo dels vinenmer tiek atvests tikai vakara).Un pusi skolas brivlaika. Barintiesa diemzel patnenema vera to,kas bija rakstits Psihologa sledziena(bija divu dazadu psihologu sledzieni).Dels vienmer megina izdomat kaut kadu iemeslu lai tika nav jabrauc turp.
Jautajums man butu shads,cik ilgi mums shada lieta butu jaciesh? Jo saprotu,ka iet uz tiesu un atkal parsudzet,tapat nolems,ka bernam ar tevu kaut kad jatiekas?!Bet els galigi to nevelas,un vinsh aug lielaks,bet baidas no teva,jo tevs vienemr blaustas uz vinju.
Kad bija tiesa par saskarsmes tiesibam,bernam neviens tiesa neludza nakt un izteikt savas doma,vai ir kads vecums kad tiesa sak rekinaties ar berna viedokli,vai ari tas atkarigs no advokata?