Uzdevums Nr. 2: lietas mājai

Uzdevums Nr. 2: lietas mājai

11. Oct 2016, 17:01 Ilvija82 Ilvija82

Labdien!

Māja man vienmēr ir kārtīga, lai arī cik nogurusi es esmu, ja redzu, ka slotas pieskāriens grīdai ir nepieciešams, tad ņemu to "samīļoju grīdu". Citreiz man pat vīrs dusmojas, cik es varu pucēt to tīro grīdu....:)

Preces mājai iegādājos pārsvarā Maximā, Super Netto, Depo un Cenu klubā. 

Pārsvarā pērku tad, kad kaut kas ir beidzies vai teju teju beigsies. Ir reizes, kad nopērku vairāk. Ja ir akcija kādai no visbiežāk lietotajām precēm, tad nopērku un nolieku. Ir forši zināt, ka mājās ir kāds lieks ziepju gabals, kad beidzas var paņemt no krājumiem un uzreiz nav jāskrien uz veikalu.

Uz akcijas precēm ļoti vērīgi skatos. Izpētu piedāvājumu un iegādājos. Citreiz var ietaupīt daudz naudiņas.

Man ir savi iecienītākie produkti. Traukiem izmantoju Fairy, jo zinu, ka tas vienmēr visus taukus nomazgās no jebkurām virsmām, pat tauku traipus no apģērba. Vēl lietoju Cif, gan izlietnēm, gan tualetes podam, veļas mīkstinātāju izvēlos Silan, jo tam nav tik uzbāzīgs aromāts. Apģērbu mazgāju ar Rex vai Persil. Izvēlos šķidros veļas mazgājamos līdzekļus, jo uzskatu, ka tie ir labvēlīgāki veļas mašīnai. Grīdām - Ajax, patīk svaigais aromāts. Arī plīti mazgāju ar Ajax. Vannai un tualetes ģenerāltīrīšanai izmantoju Sanit. 

Citiem ieteiktu lietot Fairy, jo kā jau minēju, tas notīrīs jebkuru tauku traipu ne tikai no traukiem un citām virsmām, bet arī no apģērba.

Kas attiecas uz citām precēm, tās iegādojos Maximā. Trauki, kas mājās ir, pārsvarā ir saņemti kā dāvanas. Kad mājās ritēja remontdarbi, tad daudz naudiņas palika Depo.

Šodien nopirku trauku cepeškrāsnij.

20161011170013-97341.jpg Labs pirkums par saprātīgu cenu. Ceru, ka kalpos tikpat labi, cik izskatās. 

Jauku dienu vēlot,

Ilvija.

P.S. Titulfoto no neta.