Uzdevums Nr. 1: iepirkšanās

Uzdevums Nr. 1: iepirkšanās

03. Oct 2016, 12:53 Ilvija82 Ilvija82

Labdien!

Dzīvoju mazpilsētā, netālu no mājām atrodas mazā Maxima, Super Netto un Topa veikals. Mana pilsēta nav liela teritorijas ziņā, tāpēc tālu nav arī lidz lielajai Maximai, mini Rimi un Mego.

Regulāri iegriežos Maximā un Super Netto. Retāk Topā, jo tur atrodams tāds produktu klāsts, kas nav pieejams Maximā un Super Netto. Šos veikalus apmeklēju, galvenokārt, tāpēc, ka tur iespējams iepirkties ar atlaidēm un ir gana plašs produktu klāsts - kas nav vienā veikalā, ir otrā un par saprātīgu naudu.

Uz veikalu eju gandrīz katru dienu, jo vienmēr jau kaut kas mājās trūkst. Vienmēr pārdomāju, ko gatavošu vakariņās. Vispirms domās pārcilāju lietas, kas jau ledusskapī ir un pēc tam, kas vēl nepieciešams.

Atlaidēm es ļoti sekoju līdz. Pastkastītē svētdienās atrodu jauno akciju žurnālus, izskatu un mēģinu saprast, kur kas ir par izdevīgākām cenām. Bieži vien izvēlos gatavot no tiem produktiem, kas ir uz atlaidēm.  

Īpašos piedāvājumus izmantoju - visbiežāk tie ir visvairāk lietotie produkti, kā piemēram, kafija, cukurs, milti, eļļa....u. c. Dažkārt pat iegādājos vairāk kā vienu iepakojumu. Pievēršu uzmanību arī citām lietām, kad Rainers bija mazāks, tad skatījos, kur lētāki pamperi un putras. Ļoti salīdzināju.

Internetā es neiepērkos. Pat nevaru iedomāties, kā tas ir, kad maizi pasūti netā. Man vajag visu aptaustīt, redzēt, sasmaržot. Vienu reizi savā mūžā pasūtīju sporta apavus gan sev, gan vīram sportsdirect. com, vīlos izmēros. Kopš tās reizes vairs to nedaru. Nesaprotu, kā var pasūtīt pārtiku internetā. 

Jauku dienu,

Ilvija.

Ilvija82 Ilvija82 03. Oct 2016, 13:01

Foto no neta dzīlēm!