Uzacis uz mēnesi jeb sleek brows - done!

Uzacis uz mēnesi jeb sleek brows - done!

08. Dec 2014, 00:10 pandulaacis pandulaacis

Vakar manām 10 gadus ilgajām mocībām ar uzacu zīmuļiem beidzot tika pielikts sulīgs punkts! Proti - tika izmantota Māmiņu Kluba konkursā laimētā iespēja izmēģināt "sleek brows" jeb "satīna uzacu" procedūru. Stāstīšu secīgi.

Diena nebija no veiksmīgākajām. Slidenās ietves, nokavētais vilciens un uzmācīgās čigānietes Rīgas autoostā manu noskaņojumu bija pamatīgi sabojājušas. Domāju - ja vēl tiks sabojātas arī uzacis, šī diena tiks apvilkta ar aplīti kā viena no katastrofālākajām manā mūžā. Par laimi, tas nenotika. 

Uz Profesionālās Mikropigmentācijas Centru (PMC) aizripoju veiksmīgi. Piemetināšu, ka dienu iepriekš man tika piezvanīts un atgādināts, ka esmu gaidīta uz procedūru tikos un tikos, kā arī ieteikts - ja radīsies grūtības ar īstās ēkas atrašanu, lai zvanu un man tiks izstāstīts. Grūtību nebija, 3 gadi nodzīvoti tuvējā Teikā (PMC atrodas t/c "Domina" tuvumā), ēku zināju jau iepriekš, vienīgi bija neliela aizķeršanās ar iekļūšanu teritorijā - proti, vārtiņi jāatver durvju sargam. Taču viņš uzradās ļoti ātri, nosalt un sadusmoties nepaspēju, un varēju priecīgi doties tālāk. 

Ienākot pa PMC durvīm, mani uzreiz sagaidīja laipna un smaidīga administratore, kas nojautāja vārdu un painformēja, ka nāksies nedaudz uzgaidīt. Ok, randiņš ar draudzenēm sarunāts pēc veselām 2 stundām, nekādu problēmu. Man tika izteikts aicinājums novilkt mēteli (sienas skapis gan tur ļoti mānīgs - ar spoguļiem uz durvīm, no sākuma apjuku - kur īsti tad man to mēteli jāpakar :) ), kā arī piedāvāta tēja. Paldies, kāpēc ne? Un tā es sēdēju un malkoju gardu tēju baltā krūzītē no baltas tējkanniņas.

Kopumā bija jāgaida minūtes 20. Pa to laiku paspēju "ievērtēt", kādas dāmas tad šai centrā apgrozās. Nu, jā... :) Priecājos, ka attieksme pret mani - vienkāršu meiteni rūtainos svārkos un armijas zābakos, kam nav nedz brendu somiņas, nedz silikonu, bija līdzvērtīga. Tas ir tiešām forši - tādās iestādēs ir prieks uzturēties un atgriezties. Kompliments arī krievvalodīgajām centra meitenēm par valsts valodas zināšanām – ļoti viegli saprasties.

Un tā mana laimīgā stunda bija pienākusi! Tiku aicināta uz kabinetu, kur notiks procedūra. Atvainojos meistarei par uzkrāsotajām acīm un uzacīm (pirms tam biju sarunājusi tikšanos, uz kuru īsti nevarēju ierasties nevīžīgā paskatā), taču viņa noteica: „Tas nekas!” un rūpīgi visu grimu no procedūrai nepieciešamās zonas notīrīja. Tad tika uzņemtas pāris fotogrāfijas, un process varēja sākties.

Vispirms uzacis tika nokrāsotas ar ķīmisko krāsu. Tad veikta uzacu formas korekcija (starp citu, zibensātrumā un ne reizi neaizķerot aiz ādas, biju šokā!) un pati krāsošana – turēju acis ciet, tāpēc man nav ne jausmas, kas īsti ar mani notika – meistare pēc tam rādīja maziņus trauciņus, no kuriem ņemta krāsa, bet kas šajā procedūrā tik maģisks, tā arī nepateikšu. Pēc sajūtām – tika vilkts ar ko tievu, smalku, irbulītim līdzīgu, bet šis process nevienā brīdī nelikās sāpīgs.

20141207235426-54605.jpg

20141207235509-91800.jpg

Lai nu kā – nepilnas stundas laikā biju tikusi pie jaunām uzacīm! WOW! Ļoti dabiska krāsa, biezas un neparastas. Man gan šķita, ka viena uzacs starpuzacu punktā ir īsāka par otru - to norādīju meistarei, un viņa tūliņ pielaboja. Paldies! Un tad tika sagrauts mans sapnis par gulēšanu ar seju spilvenā – diemžēl uzacis jāsaudzē. Diennakti nedrīkstēju tās mazgāt ar ūdeni un arī turpmāk jāizvairās no berzēšanas, pat krēmu uzacu zonā smērēt nedrīkst. Interesants likās arī procedūras nosaukums – satīns pēc būtības jau ir maigs, slīdīgs materiāls, bet uzacis – cietas un raupjas. Bet tas ir sīkums – galvenais, ka labi izskatās! :)

 

Šo procedūru noteikti rekomendēju visām turīgajām rīdziniecēm (PMC ir vienīgā vieta, kur tiek veikta šī procedūra), kas var mierīgu sirdi katru mēnesi ziedot 35 EUR uzacu atkārtotai uzzīmēšanai. Aprunājos ar meistari un kārtējo reizi pārliecinājos, ka manā gadījumā (dzīvoju Jelgavā) izdevīgākais ir permanentais grims, kuru pēc mēneša centīšos realizēt. Pēc šīs procedūras pilnīgi noteikti nevēlos atgriezties pie tā, kas bija – esmu saņēmusi nepieciešamo spērienu pa pēcpusi! :)

Liels paldies par šo iespēju, Ziemassvētku ballē izskatīšos cienīgi!

20141207235632-19428.jpg

 

pandulaacis pandulaacis 08. Dec 2014, 12:07 cecii

Neko nelīmē, viss ir pareizi, matiņi ir manējie 😃

http://www.maminuklubs.lv/sieviesu-klubs/urrraaaa-mes-zinam-kura-izmeginas-satina-uzacis-256280/

pandulaacis pandulaacis 08. Dec 2014, 12:03 cecii

Kaut gan es tagad apjuku - kreisā uzacs man ir plānāka par labo, bet tagad abas ir vienādas un abas ar matiņiem 😃 Var jau būt, ka dabiskie matiņi bija tik gaiši, ka es tos pat nepamanīju - pirms tam pāris mēnešus centos maksimāli ataudzēt dabisko formu un neko neraustīju. Šo posmu man meistare nekomentēja, lai gan pirms tam viss tika stāstīts - tagad krāsojam, tagad raustīsim utt. Pēc procedūras arī tika stāstīts tikai par krāsošanu.

pandulaacis pandulaacis 08. Dec 2014, 11:54 cecii

Tur nekas netiek līmēts, manuprāt - ir nokrāsoti esošie matiņi un āda zem uzacīm, tas arī viss.

Par mikropigmentāciju - tas no meistara atkarīgs. Tā kā esmu nolēmusi uzticēties vienai no labākajām meistarēm Latvijā, nebaidos 😀

cecii cecii 08. Dec 2014, 11:36

Forši. Rezultāts ļoti labs, daudz labāks kā ar mikropigmentāciju. Žēl tikai, ka tik nenoturīgs. Ļoti jau gribējās saprast kā tā procedūra notiek. Cik sapratu, tie uzacu matiņi tiek pielīmēti pie esošajiem?

pandulaacis pandulaacis 08. Dec 2014, 10:23

Paldies visām par komplimentiem! 🎉

pandulaacis pandulaacis 08. Dec 2014, 10:23 valmora

Nu, es centos. Jautājums - kā un vai man tas vispār sanāca? 😀 Esmu saņēmusi neskaitāmus aizrādījumus, par to, ka forma nebija īstā vai krāsa pārāk nedabiska un indīga, tāpēc forši, ka tagad man ir speciālista "paraugs", no kā pašpikot 😀

pandulaacis pandulaacis 08. Dec 2014, 10:21 Cielavinna

Manuprāt, koptēlu veidu pilnīgi viss. Un, ja runa ir par seju, tai publiskā pasākumā jāizskatās īpaši sakoptai. Būs par 1 kompleksu mazāk! 😉

pandulaacis pandulaacis 08. Dec 2014, 10:18 trusis07

Balle ir 19., es ceru, ka 2 nedēļas jau noturēsies, ņemot vērā, ka es vispār cenšos tās neaiztikt.
😉

Cielavinna Cielavinna 08. Dec 2014, 09:46

Liels paldies par šo iespēju, Ziemassvētku ballē izskatīšos cienīgi!- skaisti, bet vai tad uzacis veido koptēlu, lai bez tām ballē justos necienīgi?

08. Dec 2014, 09:14

Super!Un raksts arī ir objektīvs.

Dace Dace 08. Dec 2014, 08:27

👍👍👍
Es ar laikam tomēr saņemšos!