Unikāla iespēja dzirdēt Inesi Galanti Kalnciema kvartālā

Unikāla iespēja dzirdēt Inesi Galanti Kalnciema kvartālā

04. Jul 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

12. jūlijā, brīdi pirms festivāla "Summertime – aicina Inese Galante", Rīgā, Kalnciema kvartālā pirmo reizi norisināsies bezmaksas koncerts "Ar mīlestību no Ineses Galantes", kura laikā viena no skaistākā soprāna tembra īpašniecēm – Inese Galante, kopā ar pianistu Aivaru Kalēju un jaunajiem talantiem dāvās klausītājiem neaizmirstamu vasaras vakaru, piepildītu ar brīnišķīgu mūziku un mīlestību.
 
Pašā vasaras vidū, 12. jūlijā, Kalnciema kvartālā, festivāla "Summertime – aicina Inese Galante" patronese aicina rīdziniekus un pilsētas viesus uz vienīgo bezmaksas koncertu šajā gadā – "Ar mīlestību no Ineses Galantes", lai izbaudītu brīnišķīgo vasaras atmosfēru iemīļotajā pulcēšanas vietā - Kalnciema kvartālā. Šajā vakarā no skatuves skanēs pazīstamas liriskas kompozīcijas par mīlestību, klavieru pavadībā, kas ļaus visiem klātesošajiem izbaudīt mīļākās melodijas patīkamajā kompānijā. Konkursa "Ineses Galantes talanti" uzvarētāju muzikālos panākumus novērtējuši ne tikai Latvijas klausītāji, bet arī mākslas un mūzikas profesionāļi.
 
Kalnciema kvartāls ir vēsturiska, taču ļoti populāra vieta dažādiem kultūras pasākumiem, ko iecienījuši arī Rīgas tūristi. Šī ir vieta, kur pulcējas radoši jaunieši un progresīvi tūristi. Kalnciema kvartāls ataino 19.gs. koka arhitektūru, kas pieder pie Rietumeiropas arhitektūras vēlā klasicisma stila. Tas apvieno arhitektūras autentiskumu un mūsdienīgu funkcionalitāti, kas ļauj paplašināt koka ēku izmantošanas iespējas. Te regulāri notiek dažādi food market pasākumi, brīvdabas kino seansi, rokdarbu un amatnieku tirdziņi, kā arī dažādi koncerti.
 
Koncerts "Ar mīlestību no Ineses Galantes" 12.jūlijā norisināsies Kalnciema kvartālā (Kalnciema ielā 35), plkst.21:00-23:00, ieeja bezmaksas. Savukārt festivāls "Summertime – aicina Ineses Galante" norisināsies no 9.-12. un 14.-15.augustam Dzintaru koncertzālē. Sīkāka informācija par festivāla programmu šajā saitē: www.festivalsummertime.com.