Un ko Tev nozīmē Māmiņu Klubs?

Un ko Tev nozīmē Māmiņu Klubs?

02. Dec 2013, 14:36 Banija Banija

Ar Māmiņu Klubu nu jau vairāk kā pirms diviem gadiem iepazinos pavisam nevilšus. Tolaik savu mazuli gaidīja mana draudzene un bieži vien sarunās tika pieminēts MK vārds. Nereti dzirdēju, ka MK esot stāstīts par to un par šito, tas esot labāks, bet šis ne tik ļoti. Kaut arī mūsu dēlēns vēl nebija pat padomā, lai neatpaliktu, ielūkojos ik pa brīdim MK lappusēs un raidījumos, lai sarunās spētu turēt līdzi draudzenei par viņai aktuālajām lietām.

Gāja laiks un pieteicās mūsu pirmdzimtais. Vēl gaidīšanas laikā nekļuvu par portāla aktīvu lietotāju, taču par raidījumu skatītāju gan. No raidījumiem arī uzzināju par rota vīrusa vakcīnām, kuru pozitīvo ietekmi arī pārrunājām ar dzīvesbiedru, un nolēmām vakcinēt savu dēlēnu, raidījumā arī smēlos idejas, ko ņemt līdzi uz dzemdību iestādi, un tiku iekārdināta ar MK organizētajiem kursiem jaunajiem vecākiem. Pat pieteicos, taču intuīcija, šķiet, teica priekšā, ka mūsu maziņais piedzims ievērojami ātrāk pirms noliktā laika, tādēļ arī galu galā nolēmām kursus pie vecmātes Ceriņas apmeklēt VC4 (starp citu, topošās māmiņas, dzemdību namā vecmāte ļoti uzteica mūsu zināšanas, kas iegūtas kursos, un teica, ka noteikti, satiekot klātienē Ceriņu, viņu uzslavēs). Protams, neiztiku arī bez lekcijas par krūts barošanu pie D. Zandes. Vēl dzemdību iestādē, gaidot, kad maziņais tūliņ, tūliņ būs klāt, pārlasīju iedotos lekciju pierakstus...

Visu laiku, kamēr mājās audzinu savu mazuli, turpinu arī paralēli strādāt, taču pienāk brīdis, kad gribās „izkratīt” savu sirdi, pavēstot citiem par apkārt notiekošajām labajām un ne tik labajām lietām. Un tā arī kalpoja kā motivācija radīt pirmos ierakstus blogā... Jāteic, ar lielu sajūsmu skaitīju katra rakstiņa skatījumu skaitu un gaidīju komentārus (protams, gaidu vēl aizvien), savukārt katra saņemtā balviņa sniedza TĀĀĀDU, nu vārdos vienkārši neaprakstāmu sajūsmu, iedvesmu un iedrošinājumu tam, ka es spēju rakstīt par lietām tā, lai tas uzrunātu arī citus. Tādēļ, paldies jums, MK un klubiņa lasītājas, ka ļaujat man gūt iedvesmu jauniem rakstiem, jauniem darbiem un novērojumiem. Tagad ikdienas gaitas, šķiet, nebūtu iedomājamas bez ielūkošanās MK virtuālajās lappusēs, lai turētu roku uz pulsa un uzzinātu, kas jauns ģimeņu pasaulē.

Paldies, ka esat!