Turku zirņi ar kanēļcukuru.

Turku zirņi ar kanēļcukuru.

24. Mar 2013, 07:40 taschinka taschinka

Sastāvdaļas:

turku zirņi

kanēļcukurs

Pagatavošana:

Turku zirņus iemērcam uz 12 stundām,tad izvāram gatavus.Nokāšam un un ļaujam pilnībā atdzist,tad tie būs arī pažuvuši,bet pietiekami mitri,lai turētos klāt kanēļcukurs. Apberam ar kanēļcukruu,izmaisam,lai aplip.

Liekam uz cepamās plats,kur ieklāts cepamais papīrs un cepam iepriekšs uzsildītā cepeškrāsnī ap 180 grādiem ap 20 minūtēm.

Kraukšķīgi,viegli saldi ar kanēļa aromātu.

Gards,neparasts našķis.

Piedalies Lieldienu recepšu konkursā un laimē!

20130325100059-74515.jpg