Tūrisma un atpūtas komplekss Plosti

Tūrisma un atpūtas komplekss Plosti

07. Jul 2015, 17:23 laurlapa laurlapa

Brīvdienās mēs ar ģimeni izmantojām iegādāto www.cherry.lv kuponu - kempinga mājiņa Abavas krastā 4 personām (cena Eur 40,00) tūrisma un atpūtas kompleksā Plosti. 

Tā bija atpūta labiekārtotā mājiņā ar pasakainu skatu uz Abavas senleju. Mājiņa aprīkota ar divām guļamistabām, virtuves stūrīti ar ledusskapi, wc, dušu, bezvadu bezmaksas internetu un āra terasi. Mājiņa mums ļoti patika, tā atradās kalnā un uz to bija jāiet pa garām kāpnēm. Mums mājiņā bija daudz vietas, jo faktiski to izmantojām tikai mēs 2 pieaugušie un mūsu mazā 1,5 gadus vecā meitiņa, un, protams, arī punča iemītnieks. :) Līdz ar to faktiski izmantojām tikai vienu guļamistabu, meitiņai bijām paņēmuši līdzi ceļojuma gultiņu.

Pāri ielai atradās Abavas upe - tajā peldējāmies, vīrs makšķerēja, laivojām (laivas iepriekš jārezervē - kanoe Eur 5 uz stundu), cepām šašļiku (mums līdzi bija paņemts grils, bet Plostos var arī iznomāt grilu). Teritorijā ir liels smilšu laukums, kurā var spēlēt bumbu, kā arī liela telts ar nojumi lieliem pasākumiem. Plostos ir arī bērnu spēļu laukumiņš, kā arī dīķītis, darbojas kafejnīca, iespēja arī relaksēties āra džakuzi vai saunā, masāžas (iepriekš jārezervē -cenas no Eur 15).

Vispār Plostos mēs guvām neaizmirstamus un jaukus iespaidus, bija ļoti laipna apkalpošana. 

Vakariņās bijām pasūtījuši Plostu firmas ēdienu - pildīta vistas fileja Plostu laiva ar vārītiem-ceptiem kartupeļiem (1 porcija Eur 7,00). Pēc mūsu vēlēšanās ēdiens mums tika piegādāts tieši mājiņā, tāpat arī brokastīs, kad ēdām pildītas pankūkas ar garnelēm (1 porcija Eur 3,90) un karstmaizes ar žāvētu gaļu un sieru (2 gab. Eur 3,80). Porcijas bija lielas, tāpēc priecājamies, ka tās varējām ēst nesteidzoties savā mājiņā (meitiņa kafejnīcās parasti ir nemierīga, nevar nosēdēt, dauzās).

Nākamajā dienā līdz plkst.12 bija jāizvācās. Bija skumīgi, jo mums tur ļoti patika (meitiņa vispār bija sajūsmā - neinteresēja pat pa dienu gulēt, tikai skraidīt pa mājiņu vai pie dabas-plunčāties, visu apskatīt, visu apskraidīt).

Citiem iesaku - ar vienu diennakti Plostos ir par maz, tāpēc atpūtu tur noteikt jāieplāno ilgāk.