№11 Andra: Tu un es- mēs

№11 Andra: Tu un es- mēs

08. Feb 2015, 11:58 nosiguldas nosiguldas

Par laimi vai nē, bet mūsu attiecībās praktiski nav brīžu, kad prasītos kaut ko papildus. Tas ir saistīts ar to, ka mums priekš sevis diviem ir tik maz laika, kad katra iespēja pabūt divatā ir kā slāpju dzēšana. Mēs vienkārši nepaspējam viens otram apnikt un ilgojamies viens pēc otra. Es jau minēju, ka mans vīrs nav romantisks, un tāpēc svētkus mums abiem rīkoju es.

Kad biju vēl pavisam jauna, man kāda kundze gados teica, ka lai attiecībās divi cilvēki būtu laimīgi, nevajag gaidīt brīnumus, bet skatīties reāli uz dzīvi. Vienkārši ņemt grožus savās rokās.

Ko tas nozīmē es sapratu daudz vēlāk.

Es ļoti augstu vērtēju savu vīru, jo bez viņa es nevarētu atļauties darīt to, ko daru šobrīd. Es vedu ļoti aktīvu sabiedrisko dzīvi, esmu strādājoša mamma un nu jau daudzmazbērnu omīte. Tas viss prasa daudz laika un spēka. Vīrs man ir blakus un es vienmēr jūtu viņa atbalstu. Ticiet man, vīrietim nav viegli ar tādu sievieti kā es un tapēc es izmantoju katru iespēju vīru kaut kā iepriecināt un pretī par to negaidu neko.

20150208113046-50171.jpg

Mīlestība ir kā dārzs, kas kopjams un lolojams gadu no gada. Tas ir smags darbs, bet tas ir tā vērts. Par mīlestību ir jārūpējas katru dienu un tapēc es izveidoju savu mīlestības kopšanas plānu.



E


ekleri


Erante


Pirmais pavasara ziediņš ir apveltīts ar izturību un simbolizē veselību


S


Svētki ikdienā


Saules puķe


Virzība uz sauli uz mērķa piepildījumu

       

T


Tuvības brīdis


Tulpe


Rakstura stingrība


E


eksperiments


Erante


saules svece, kas nekad nenoliecas grūtību priekšā


V


vēstījums


Virši


Spēks sasniegt nesasniedzamo


I


Izpildīt vēlēšanos


Istabas jasmīns


Prieks un optimisms

       

M


Modināt ar mīlestību


Magnolija


Romantisms un mīlestība


Ī


Īstenot kādu mūsu kopēju ieceri


Īriss


Ticība, gudrība


L


Laimes mirklis


Lilija


Laime


U


uzmundrināt


Uzpirkstīte


Drosme un veselais saprāts

       

Svešam cilvēkam varētu likties, kas gan varētu būt - modināt ar mīlestību. Es par to piedomāju katru darbadienas rītu, kad piekto reizi kāpju pa trepēm un dusmas mijas ar mīlestību. Bet ekleri, ir mērķis, kuru vēlos sasniegt. Manu vīru nevar pārsteigt ar kūkām vai ēdienu, ir tikai viens saldums, kas viņam garšo un tie ir ekleri, tos arī es gribu iemācīties cept pati. Mēģinājumi ir bijuši, rezultāts...... te labāk paklusēt, bet es zinu, ka man izdosies.

Mums nav savu talismanu. Drošības labad pajautāju, vai viņam nebūs nekas pretī, ja es viņam tādu izgatavošu un ievietošu mašīnā, jo lielāko dienas daļu viņš  pavada tieši tur. Viņš pasmaidīja un atbildēja, ka neesot nekas pretī. 

Talismanu veidošu no ziediem un to labās enerģijas.

20150208112654-13830.jpg

Desmit ziedi- desmit dažādas īpašības, kas ikdienā sargās manu mīļoto. 
 
20150208112932-34549.jpg
 
Apraksts, talismanam un mans 2015 gada plāns papildinās atmiņu kastīti, kura pēc laika varēsim ieskatīties un pārliecināties, vai viss ir izdarīts un kas no tā ir sanācis.
 
20150208113614-24505.jpg
 
Tagad manam vīram būs blakus manu domu spēks, kas viņu sargās ikdiena, kad neesam kopā. 
20150208114054-87035.jpg
 
Man šogad bija nenovērtējams palīgs, kas bija man blakus gan ar padomu, gan ar darbību. Tā ir mūsu meitiņa, kurai es stāstīju, ko mēs daram, cik ļoti es mīlu tēti. Eklērus mēs mācīsimies cept kopā uz 14 februāri. Tā mēs nolēmām parsteigt tēti.
Man ļoti patīk šis projekts, tapēc es tajā piedalos visus gadus. Tā ir iespēja pakavēties atmiņās un šogad tieši to es darīju. Tieši šī gada projekts bija man ļoti īpašs, jo tas lika man atcerēties, cik ļoti mēs mīlam viens otru. To, ka septiņi gadi ir paskrējuši kā viena diena un es mīlu savu vīru tik pat stipri kā pirmajā dienā. 
20150119122229-11194.jpg
nosiguldas nosiguldas 08. Feb 2015, 17:26

😀paldies

annijalise annijalise 08. Feb 2015, 14:01

vēl viens jauks stāsts, lai veicas arī turpmāk🌷🌷🌷