TRI-BIO patīkami pārsteidz!!!

TRI-BIO patīkami pārsteidz!!!

07. Jan 2016, 08:25 Superpuiku Mamma Superpuiku Mamma

Paldies Māmiņu Klubam par doto iespēju notestēt TRI-BIO līdzekļus. Ļoti patika pievienotie bukleti ar aprakstiem, kas ļāva labāk izprast katru no līdzekļiem. Un nu par katru sīkāk:

1) Šķidrās ekoziepes

20160106203426-84975.jpg

Ļoti patīk vizuālais izskats (man patīk, ja trauks ir vizuāli pievilcīgs) un, protams, fakts, ka šķidrās ziepes, kas ir parocīgi lietojamas un dozējamas. Tā, kā neesmu no cilvēkiem, kas ciešs no sausas vai jūtīgas ādas, tad pārsvarā izvēlos ziepes vadoties pēc cenas, firmas un aromāta, īsti neņemot vērā vai tās ir eko vai nav. Lai gan pēdējais pirkums ir hipoalerģiskās - ziepes jutīgai ādai: šajā gadījumā uzrunāja piedāvājums 2 par 1 cenu. Taču šīs TRI-BIO ziepes man patīk, labi puto, labi nomazgā taukainas rokas...varētu būt viena no manām izvēlēm arī turpmāk!!!

2) Trauku mazgāšanas līdzeklis

20160106204903-57834.jpg

Trauku mazgāšanas līdzeklis uzrunāja ar to, ka pēc bērna piedzimšanas tieši priekš viņa traukiem bijām iegādājušies Nautral trauku līdzekli, kaut pašu traukus turpinājām mazgāt ar Fairy Sensitive. Man patīk, ja līdzeklis labi puto, tad liekas, ka trauki mazgājas labāk, kas raksturīgi Fairy un izrādās arī Neutral. Jo ir izmēģināta arī Zilgme - NĒ...šis līdzeklis man ļoti nepatīk. Salīdzinājumā ar Neutral, TRI-BIO ir biezaks un līdz ar to vajag vairak samitrināt, lai līdzeklis švammē saputotos. Bet neskatoties uz to, tas traukus mazgā labi, un ar vienu dozu var nomazgāt diez gan daudz trauku. Lai saprastu, kas mani uzrunā vairāk - traukus vienlaicigi mazgāju ar abiem līdzekļiem..un tomēr labāk patīk Neutral. :)

3) Līdzeklis virtuves tauku un eļļu notīrīšanai

20160106210020-69236.jpg

Esmu lietojusi daudz un dažādus līdzekļus, lai atrastu labāko. Pēdējais, ko nopirku ir Seal virtuvei..līdzeklis patīk, labi notīra piekaltušus traipus, vienīgi, ja neizmanto cimdu, roka ir mazliet sausa un nepatīkami ož. Kad mājās ieradās TRI-BIO...plīts bija nesen saskārusies ar pāri katla malām pārlijušu boršču (2 dienas). 

20160106210717-17905.jpg

Aizmirsu nofotografet iznakumu...bet plīts bija tīra un spoža. Tas paris minūtes ievilkās un labi notīrīja piekaltušos netīrumus. Līdzeklis nesmird kā vairākums, un līdz ar to nekož degunā. Roka arī nesmidēja un nejutās pievilkusies ar ķīmiju. ŠO LĪDZEKLI ES NOTEIKTI IZVĒLĒŠOS ATKAL UN ATKAL.

4) Ekotabletes un dabīgais sāls trauku mazgājamajai mašīnai

Tā kā atsūtīja arī šos produktus, bet man mājās trauku mašīnas nav...aizdevu līdzekļus testēt māsai...lūk viņas atsauksme (bildē līdz šim lietotās Finish tabletes un testētās TRI-BIO tabletes un sāls):

20160106212116-20992.jpg

Lietojot tabletes biju patīkami pārsteigta, ka šāds dabīgs līdzeklis spēj mazgāt traukus tik pat labi, kā populārie ķīmiskie līdzekļi. Ieguvu tādu pašu rezultātu. Pat trauki, kas 2 dienas stāvēja mašīnā netīri, pēc mazgāšanas bija tīri. Rezultāts noteikti iedrošina izvēlēties šīs videi daudz draudzīgākās mazgāšanas tabletes ķīmisko vietā. Nākamajā mazgāšanas reizē pievienoju sāli, lai papildus pasargātu trauku mašīnu no apkaļķošanās un uzlabotu tās filtra darbību, par ko noteikti arī ir jāparūpējas. 

 

Kopējais rezumē ir POZITĪVS...kas noteikti iedvesmo pirkt šos līdzekļus arī turpmāk un ieteikt citiem!!! :)

Jolanta & Līva