TRI-BIO ekoloģiskos tīrīšanas līdzekļus testēs..

TRI-BIO ekoloģiskos tīrīšanas līdzekļus testēs..

10. Aug 2016, 11:44 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ikvienam ir patīkami, ja māja spīd un laistās, tādēļ ne tik sen tīrīšanas līdzekļi tika izraudzīti pēc principa: jo spēcīgāks, jo labāks. Par laimi, mēs aizvien biežāk uzdodam sev jautājumu, kādu iespaidu šie līdzekļi atstāj uz mūsu un mūsu bērnu veselību, uz apkārtējo vidi un būtiski - vai nekaitē arī pašai tīrāmajai virsmai? Ja arī tu esi par to domājusi, izmēģini TRI BIO produktus! Bet nu paziņosim izlozētās testētājas!

Par TRI BIO -

Tas ir svarīgi. Jo ir ļoti daudz gadījumu mūsu praksē, kad klienti, labu gribot, savas jaunās santehnikas, vannas istabas vai virtuves virsmas tīrīšanai iegādājas dārgus un it kā kvalitatīvus tīrīšanas līdzekļus. Diemžēl tīrīšanas līdzekļi bieži vien satur šķīdinātājus, hloru, abrazīvas vai citas spēcīgas toksiskas ķīmiskas vielas, kā rezultātā virsma tiek bojāta. Tas var būt ar aci vēl nesaskatāms, bet mikroskopiskā līmenī radīts virsmas virsējās kārtas bojājums. Turpmāk virsmas vairs netiks pilnā mērā aizsargāta un ar laiku veidosies arī vizuāls defekts. Vai sliktākajā gadījumā tas ir  labi pamanāms virsmas bojājums, kuru visbiežāk vairs nevar labot. Rezultātā, virskārta vairs nevarēs pildīt savu aizsargfunkciju un nodrošināt nevainojamu izskatu.

Šo jautājumu par tīrīšanas līdzekļu efektivitāti un iedarbību uz tīrāmajām virsmām, cilvēku veselību un vidi sev uzdeva arī produktu izstrādātāji ASV –  kompānija Sonata Enterprise Inc. Kā rezultātā tika piedāvāts risinājums: jaunākas paaudzes ekoloģiskie dabīgie un probiotiskie tīrīšanas līdzekļi TRI-BIO. Šie ekoloģiskie tīrīšanas līdzekļi ir tik pat efektīvi kā plaši pazīstamie kodīgas ķīmijas tīrīšanas līdzekļi (moto: EKO- KAS TĪRA), bet ir saudzīgi un droši tīrāmajām virsmām, pat pašām delikātākajām. 

Produktu izgatavošanā tiek izmantotas tikai augstākās kvalitātes sastāvdaļas un jaunākās bioķīmijas tehnoloģijas. Produkti ir koncentrēti un tādēļ ir ļoti ekonomiski lietošanā. Produkti ir izgatavoti no dabīgam augu  un minerālu sastāvdaļām (Dabīgie tīrīšanas līdzekļi) un/vai satur  probiotiķus - labvēlīgus dzīvus mikroorganismus, kas padziļināti tīra mikroskopiskā līmenī (Probiotiskie tīrīšanas līdzekļi), iekļūstot neredzamās plaisiņās un porās . Virsma tiek pasargāta no pārlieku mitruma, neveidojas traipi pēc uzkopšanas, tiek likvidētas jebkāda veida smakas. Pēc tīrīšanas uz virsmas veidojas neredzama probiotiska aizsargkārtiņa, kas turpmāk rūpējas par pašu virsmu un rada labvēlīgu mikrovidi, aizkavējot kaitīgu mikroorganismu vairošanos un turklāt samazinot infekcijas risku.

Visi TRI-BIO tīrīšanas līdzekļi nesatur krāsvielas un smaržvielas, un ir ieteicami bērniem un cilvēkiem ar jūtīgu ādu vai noslieci uz astmu vai alerģijām.                   Produkti nesatur fosfātus, hloru, abrazīvus  un citas toksiskas vielas, viegli sadalās dabā, īpaši ieteicami mājās ar autonomo kanalizācijas sistēmu. Visiem produktiem ir piešķirts EKO sertifikāts.

Rūpējieties par tīrāmajām virsmām, izvēloties efektīvus, bet saudzīgus tīrīšanas līdzekļus!

Un virsmas Jums kalpos ilgi, priecēs Jūs ar savu izskatu un tiks saudzēta arī Jūsu un Jūsu ģimenes veselība.

Testējamie produkti

1)      Stiklu mazgāšanai

20160802132621-57848.jpg

2)      Grīdām ( lamināta un universālais)

20160802132639-36478.jpg

 

 

3)      WC (parastais un īpaši rūsai)

20160802132702-11975.jpg

 

4)      Universālais tīrīšanas līdzeklis

20160802132717-83954.jpg

 

Produktus testēs:

Diāna Lao Lodiņa
Dace Pāvuliņa  
Linda Kļava
Anna Černiševa
Ilze Zača

Atceries: piesakoties produktu testam, tu apņemies tuvāko 2 nedēļu laikā iesūtīt savu blogu ar atsauksmi par produktu. Blogā pastāsti, kas produktā patika, ko tajā novērtēji visvairāk. Priecāsimies arī par fotogrāfijām!

Kā iesūtīt atsauksmi?

- Spied podziņu pie sava profila "PIEVIENOT RAKSTU"

- Izvēlies rubriku Sieviešu Klubs un tagu - "Produktu-testi"

- Kad viss izdarīts, spied SAGLABĀT, un stāsts pēc dažām minūtēm nokļūs portālā

Māmiņu Klubs

20160511130140-15065.jpg