Trenējies stafetei - Elkor Precīzākā mājsaimniece!

Trenējies stafetei - Elkor Precīzākā mājsaimniece!

13. May 2015, 12:46 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mīļās Sportiskās mājsaimnieces, jūs gaida daudz un dažādi pārsteigumi, un, ak jā - patiešām interesantas stafetes! Viena no tām  - Elkor stafete, kurā laimēt varēs fantastisku, mājsaimniecēm ārkārtīgi noderīgu balvu! Gribat mazliet pačukstēsim vairāk? Stafetes un nominācijas nosaukums - „Elkor precīzākā mājsaimniece”. Hmmm, kas būs jādara? Būs jāpierāda sava precizitāte mešanas talantā!

Nominācijas "Elkor precīzākā mājsaimniece" īpašniece saņems ne tikai aplausus, bet arī fantastisku balvu no Elkor!

„Silit” – trauki iedvesmai virtuvē

Vienalga, vai tās ir pirmdienas pusdienas vai vakariņas sveču gaismā, vienalga – dārzeņi vai cepetis, „Silit” piedāvājumā atradīsi katram gadījumam piemērotākos gatavošanas traukus – katlu un pannu sērijas ar elegantu dizainu, svaigām un spilgtām krāsām, perfekti piemērotus lielu un mazāku ēdienu gatavošanai.

Vācijā ražota kvalitāte

Gadu desmitiem „Silit” ir bijis viens no visaugstāk novērtētajiem zīmoliem, pateicoties izcilajai produktu kvalitātei un izsmalcinātajam dizainam.

Dzīvespriecīgo krāsu tehnoloģija

Krāsu dažādība ir apbrīnojama. Ikvienā virtuvē iederētos virtuves aprīkojums tik dzīvespriecīgās krāsās, kādas ir „Silit” traukiem, – citronu zaļā, polāri baltā, klavieru melnā, traki dzeltenā, savvaļas oranžā, enerģiski sarkanā, rozā, vaniļas, kalnu zilā, okeānu zaļā u.c.

Gatavošanai

Trauki gatavošanai veidoti tā, lai būtu īpaši ērti un droši lietotājiem. Katliem ir izstrādāts tērauda kodols ar stipru pamatu, kas vienlaikus arī taupa enerģiju, jo ilgstoši saglabā siltumu. Rokturi ir karstumizturīgi, un katliņus var likt arī cepeškrāsnī. Īpaši piedomāts pie tā, lai ārējās malas būtu ērtas un izvairītos no šķidrumu šļakstīšanās gatavošanas laikā.

„Silit” trauku priekšrocības

Ir vairāki iemesli, kādēļ „Silit” trauki ir atzinīgi novērtēti visā pasaulē.

Dabīga garša – trauku sērijas gatavotas bez niķeļa un ir antibakteriālas. Gatavojot tiek saglabātas pilnīgas un dabīgas visu sastāvdaļu garšas un aromāts. Trauki ar keramisko pārklājumu ir īpaši piemēroti veselīgu ēdienu pagatavošanai. Maigā un veselīgā pagatavošanas metode ļauj saglabāt produktos vairāk vitamīnu, minerālvielu un garšu – ēdiens parāda pats savu dabīgo garšu.

Enerģijas un laika taupīšana – gatavojot nepieciešams līdz pat 70% mazāk laika, un traukos ilgstoši uzglabājas siltums, līdz ar to tiek patērēts mazāk elektroenerģijas. Siltums traukos no pamatnes līdz malām izplatās vienmērīgi un ātri.

Viegla apkope – trauki ir ne tikai viegli lietojami, bet arī viegli mazgājami. Daļai trauku ir noņemami rokturi, tādēļ tos ir īpaši viegli mazgāt.

Dažādība – piemēroti visiem plīts veidiem un dažādām mājsaimniecībām. Trauki pieejami dažādos tilpumos un krāsās.

Kvalitatīvi materiāli – materiāli ir izturīgi un bez pievienotām kaitīgām vielām, līdz ar to – piemēroti cilvēkiem ar alerģijām. Materiālu kvalitāti apliecina vairāku gadu garantija traukiem.

Trenējieties mešanā un esiet gatavasfantastiskajai balvai no Elkor!

20150506135241-59588.jpg 

Smiekli, krāsas, prieks un balvu birums garantēts!

Māmiņu Klubs

Un KO TU VĒL GAIDI? PIESAKIES ŠEIT, aizpildot anketu zemāk!

20150429143708-53069.jpg

20130207094525-94009.jpg

www.spicehome.lv