Kundalini jogas nodarbības un lekcijas topošajām māmiņām ar jogas pasniedzēju Agnesi Guļāni

Kundalini jogas nodarbības un lekcijas topošajām māmiņām ar jogas pasniedzēju Agnesi Guļāni

06. Jan 2018, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Aicinām topošās māmiņas un sievietes uz grūtnieču jogas nodarbībām/ semināriem, kurās dalīsies ar seno jogu ieteikumiem un atziņām par šo īpašo laiku. Katra nodarbība būs divas stundas gara, kuras laikā tiks veikta kāda īpaši grūtniecēm piemērota krija ķermeņa stiprināšanai un veselības veicināšanai. Katrā nodarbībā mācīsimies pareizi elpot, kā arī dažādas elpošanas tehnikas (pranajamas), ar kuru palīdzību iespējams ātri un efektīvi nomierināties, mainīt noskaņojumu vai iegūt enerģiju. Nodarbībā ir arī atpūtas pauze, kuras laikā topošās māmiņas atpūšas un ļauj ķermenim pierast pie izmaiņām, kas notikušas krijas laikā. 

Īpaša uzmanība grūtnieču jogā tiek pievērsta meditācijām, kurās var piedalīties pilnīgi visas sievietes, neatkarīgi no tā, vai jūtas stipras vai vājas, ideāli veselas vai ne tik ļoti. Meditācijās mēs bieži izmantosim mantras, jo tās iepriecina, rada bērniņam drošu un patīkamu sajūtu, kā arī stiprina māmiņas veselību. Kundalinī grūtnieču joga ir „slavena” ar roku krijām, kuras stiprina sirdi un nervu sistēmu, spēju „tikt galā” ar sāpēm un bailēm, kā arī spēju koncentrēties un šo uzmanības fokusu nezaudēt. Tieši šīs otrā veida meditācijas ir neatņemama dzemdību gatavošanās procesa sastāvdaļa.

Šīs nodarbības ir piemērotas ikvienai sievietei, kurai šie jautājumi ir aktuāli. Pēc katras nodarbības pie tējas tases mājīgā atmosfērā notiek sarunas par aktuālo “savējo” lokā. Ja tev ir kādas veselības problēmas vai bažas, aicinām tās pārrunāt ar skolotāju pirms nodarbības.

20180125101450-30114.jpg

Nodarbības vadīs Kundalini jogas un topošo māmiņu pasniedzēja Agnese Guļāne: "Kundalinī joga man šķiet perfekta, jo tajā ir viss: katrs var no tās paņemt to un tik daudz, cik var un vēlas. Kundalinī joga ir efektīva un daudzslāņaina, to var praktizēt un efektu sajust ikviens, nav vajadzīgi gari prakses gadi.  Tā māca mūs dzīvot apzināti, iepazīt sevi un apkārtējos cilvēkus, mainīt sevi un līdz ar to arī pasauli mums apkārt. Tā ļauj mums piedzīvot labāko sevis versiju.

Man patīk spēks neatkarīgi no tā, vai tas slēpjas vārdā, muskulī, beznosacījuma mīlestībā, enerģijā vai maigumā. Es meklēju tā avotus un palīdzu to darīt arī savās jogas nodarbībās. Mans garīgais vārds ir Nam Hari Kaur, tādēļ Vārdam un mantrām manās nodarbībās ir īpaša vieta.

Pildot vingrojumus stāstu par to efektu gan uz fizisko ķermeni, gan psihi un dvēseli, jo ticu, ka šī informācija palīdz pārvarēt grūtības vai paša pieņemtos priekšstatus par sevi. Man ir svarīgi būt meklējumos un dalīties ar rastajām atbildēm. Katra atbilde ir sākums jauniem meklējumiem.

Šīs ir senas un svētas zināšanas, kuras esmu pati pārbaudījusi un pārliecinājusies par to svētību, savus bērnus gaidot, dzemdējot un audzinot. Es jūtos ļoti pateicīga un laimīga, ka man bija iespēja šīs zināšanas apgūt un tagad dalīties. Tās maina dzīvi!

Katru reizi, kad saņemu ziņu par to, ka ir piedzimis kāds „grūtnieču jogas” mazulis, es esmu saviļņota un laimīga, jo atkal ir noticis brīnums. Un ka šis bērniņš ir mazliet, mazliet ... nu tikai pavisam mazlietiņ arī „mans”.

Kad notiek?

Ceturtdienās 12.45-14.45

Kur notiek?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-2, 1. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

Abonements: 40 eur par 4 nodarbībām vai 12 eur par vienu nodarbību

PIESAKIES JOGAS NODARBĪBĀM TOPOŠAJĀM MĀMIŅĀM ŠEIT->>>