TONUS ELAST izstrādājumi sievietēm – Skaista māmiņa, veselīgs mazulis!

TONUS ELAST izstrādājumi sievietēm – Skaista māmiņa, veselīgs mazulis!

11. Apr 2013, 09:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

TONUS ELAST ražotā veļa – tā ir aizsardzība, konforts, funkcionalitāte un izsmalcinātība. Pareiza modeļa izvēle palīdzēs saglabāt lielilsku formu visā grūtniecības laikā, jo īpaši pēc mazuļa piedzimšanas!

Jūs vēlaties, lai Jūsu mazulis piedzimtu vesels?

Jums ir svarīgi pēc iespējas samazināt bērna iznēsāšanas izraisītās izmaiņas augumā?

Un kā jau ikviena sieviete, Jūs arī grūtniecības laikā vēlaties būt skaista un valkāt ne vien ērtu, bet arī izsmalcinātu veļu?

Visas šīs trīs vēlēšanās ir atrodamas uzņēmuma TONUS ELAST speciālajā veļā! 

Krūtis uz jaunajām pārmaiņām reaģē pirmās, sākot piebriest jau ilgi pirms vēderiņa palielināšanās. Tādēļ topošās māmiņas krūtīm ir nepieciešama saudzīga izturēšanās un papildus balsts. Īpašs krūšturis ir nepieciešams jau agrīnajā grūtniecības posmā. Būtiski, lai krūštura bļodiņām nebūtu vīļu, kas kairina jutīgo ādu, un tā piegriezums aizsargātu krūtis no strijām. Īpašu uzmanību TONUS ELAST speciālisti velta ērtām vairāku līmeņu aizdarēm un regulējamām lencītēm - tās vienmērīgi sadala slodzi pleciem, novēršot sakumpumu.

20130404123922-50344.jpg

Pirmsdzemdību krūšturi – paredzēti grūtniecības laikam. Bļodiņas augšējā daļa stiepjas atbilstoši tam kā piebriest krūtis, bet bļodiņas apakšējās detaļas īpašais piegriezums palīdz pasargāt ādu no striju veidošanās. Bļodiņu īpašā forma ļauj droši balstīt  krūtis, tam cikliski palieinoties grūtniecības laikā. Vairāku līmeņu aizdare ļauj viegli regulēt krūštur apkārtmēru.

20130404123951-10753.jpg

Mazuļa zīdīšanas laikā labāk valkāt pēcdzemdību krūšturus, kas paredzēti mazuļa zīdīšanas laikā, mastīta novēršanai, profilaksei un piena nosprostojumu rašanās mazināšanai. Bļodiņu augšdaļas elastības dēļ krūšturis pielāgots cikliskai krūšu piebriešanai zīdīšanas laikā. Bļodiņas apakšējo detaļu īpašais piegriezums pastiprina balstošo efektu. Bļodiņu iekšējo balstošo detaļu pilnveidotā konstrukcija un plecu lencīšu aizdares ļauj mazuļa barošanas laikā viegli atvērt bļodiņu.

Tuvojoties dzemdībām, sievietes biežāk sūdzas par sāpēm mugurā un, lai mazinātu slodzi, cenšas atliekties atpakaļ, tā kompensējot pieaugušo svaru. Tādēļ rodas nepārtraukta mugurkaula pārslodze, nogurums un sāpes muguras muskuļos. Īpašās jostas grūtniecības laikā paredzētas muguras lejasdaļas atslogošanai un vēdera balstīšanai, vienlaikus neierobežojot kustību brīvību. Korsešu ieliktņi daudzos modeļos pārņem vertikālo slodzi un tādējādi papildus atslogo mugurkaulu. 

20130404123741-71343.jpg

Jūsu uzmanībai, no maija mēneša, piedāvājam divas jaunas balstošās jostas grūtniecēm – „Gerda” Lux un „Kira” Comfort. 

Atšķirība starp jaunajiem un jau esošajiem modeļiem ir jauno modeļu oriģinalā konstrukcija, jauna materiāla – ar kokvilnas audumu laminēta paralona; elastīgo audumu lenšu ar mīkstu, samtainu virsmu izmantošana, kas izcili nodrošina augstu komfortu, mīkstumu un ērtumu nēsāšanas laikā. Īpaši  austas elastīgās lentes, kurās tiek ieausts speciāls materiāls, kas nodrošina šīs lentes stabilitāti un gaisa caurlaidību, nodrošina šī izstrādājuma komfortablu nēsāšanu. Velcro aizdare nodrošina izstrādājuma fiksāciju uz figūras.

Grūtniecēm paredzētās apakšbiksītes tiek šūtas pēc jaunas piegrieztnes. Piemēram, īpaši piegrieztā priekšpuses detaļa, kas izgatavota no mūsdienīga elastīga materiāla ar augsu kokvilnas daudzumu, maigi fiksē augošo vēderu, neierobežojot augļa attīstību. 

20130404124104-56431.jpg

Jau pirmajās dienās pēc dzemdībām atjaunot ārējo veidolu palīdzēs izstrādājumi, kas lieliski veido auguma aprises, vēdera, gurnu un sēžas apvidū. Veļas kolekcijas body-forming modeļus ieteicams valkāt arī ikdienā - tie lieliski veido auguma aprises, izceļ individualitāti. Un svarīgākais, ka laika gaitā tiek atjaunots agrākais muskuļu tonuss, jo muskuļi „pierod" pie ievilkta stāvokļa.

20130404124118-75859.jpg

Pēcdzemdību biksītes  paredzētas sievietēm, vēderpreses balstīšanai pēc dzemdībām, rehabilitācijas periodā pēc dažāda veida traumām un vēdera dobuma operācijām.

Sievietēm paredzētās kolekcijas izstrādājumu galvenās priekšrocības:

  • obligāti tiek veiktas klīniskās pārbaudes labākajās medicīniskajās iestādēs Latvijā, Krievijā un citos pārdošanas reģionos;
  • tiek izmantoti sertificēti elastīgie materiāli ar paaugstinātu kokvilnas daudzumu, mūsdienīgi elastīgie materiāli ar paaugstinātu formas noturību un audumi Akwadyne®, kas rada komforta sajūtu.
  • ISO 9001:2000 sertifikāts apliecina starptautisko kvalitātes vadības sistēmas standartu ievērošanu.
  • tiek izmantots ekskluzīvs dizains, mūsdienu tendences veļas modē un izmantotajos materiālos.
  • modeļu konstruēšanā un piegriešanā tiek izmantotas mūsdienīgas datortehnoloģijas.
  • tiek izmantots mūsdienīgs šūšanas aprīkojums un progresīvas šūšanas tehnoloģijas.

 

Mūsu veikali:

Liepāja, Ludviķa iela 10

Daugavpils, Ģimnāzijas iela 24

Rīga:

Miera iela 55/57

A.Čaka iela 67/69

E.Birznieka – Upīša iela 20B

www.tonus.lv

20130404120913-66362.jpg