Tīrības maratons Martas stilā

Tīrības maratons Martas stilā

06. May 2017, 22:47 Martuu Martuu

Pilna laika mamma+tīrības maratons=pavasara tīrīšana 2017!

Ir jāpaspēj viss, piedalīties konkursā, pabarot bērnu, iziet ārā, neļaut darīt blēņas, mājas ikdienas darbiņi, trauki,drēbes,kaķim kaste....

 

Pašu sākumu, divas dienas nokavēju, neredzēju, bet nekas, paspēšu, kad būs vairāk laika. Neskaitīju cik daudz maisu aizgāja, bet aizgāja, sīkumi,vecas kopētas lapas, audumu gabaliņi(tur tapa spilvens Dienas centram, māmiņu klubiņam),vecas kastītes, tūbiņas, mikseris,dvieļi, bet tie tapa par virtuves lupatiņām, sīkumi no hobiju lietām. No katras dienas pa mazītiņam, dažreiz pat nekas. 

Man kā radošam cilvēkam ir lietas otreizējā pārstrādē, drēbes,kuras nav vēl novalkātas.. cepures, šallītes, bikses.

Pa vidu visam paspēju uztaisīt Montessori bumbu, grāmatu seifiņu,bet protams bija dienas, ka negribēju neko, bet saņēmos un darīju, bija dienas,kad iedvesma bij uz urrā, ka visu māju varētu iztīrīt pat gulēt neietu.

 

Turpmāk sarakstu pārkopēšu, pārtaisīšu,papildināšu, jo piemēram netika minēts balkons, pagrabs, garāža utmldz. sarakstu izmantošu kārtīgi vienreiz gadā, bet tā ik pa laikam pārskatīšu cauri, lai mājās ieviestu harmoniskāku kārtību.

 

Manuprāt, ideāli tukšas vai maz mantu rada mājās tukšuma sajūtu, tā ir man. Man nekad virsmas nav tukšas, jā ir šad tad haoss, bet ne ļoti. neesmu ne pedants, ne haosu cienītāja. 

Katrs jau savu ligzdiņu veido. kā māk, kā prot. ;)

paldies par konkursu, par iedvesmu, par atbalstu, par idejām, paldies!