Tīrības maratons - lielisks veids, kā sagatavoties mājokļa maiņai

Tīrības maratons - lielisks veids, kā sagatavoties mājokļa maiņai

06. May 2017, 11:39 mincenee mincenee

"Tīrības maratons - izklausās interesanti!" - es nodomāju to izlasot. Tā kā nu jau pēc mazāk kā trīs mēnešiem esam ieplānojuši dzīvokļa maiņu, tādēļ izlēmu, ka tas varētu būt mans palīgs pirms lielās pārvākšanās, lai jau laikus atvadītos no liekā un nevajadzīgā. Turklāt līdz ar bērniņa piedzimšanu dažādu lietu skaits bija pieaudzis un rūmes mājās reizēm kļuva par maz. Tad nu ar lielu aizrautību ik dienu ķēros klāt uzdevumiem. 

Oj, ja man jāpaskaita lietu skaits, no kurām atbrīvojos gan izmetot, gan atdodot, tad sanāk vismaz pusstūkstotis. Kārtība tika ieviesta ik katrā stūrī, jo uzdevumi bija gana visaptveroši. Lai gan lielākoties tie neprasīja daudz laika, zināms nogurums pēc apjomīgāko uzdevumu izpildes bija manāms gan. Varbūt tādēļ, ka papildus tāpat tika berzts un tīrīts. Priekš sava mazā rāpotāja pat izberzu grīdas ar Tri-bio universiālo līdzekli. Vispār lielisks - iesaku!

Bet turpinot par tīrības maratonu. Tas bija mans motivators saņemties un izdarīt to, ko jau gribēju paveikt krietnu laiku. Meitu baroju ar krūti un dikti esmu nokritusies svarā, bet skapi no A-Z sakārtojusi tā arī nebiju, ik pa laikam paknakstījos, bet šis maratons pamudināja beidzot to izdarīt. Tāpat ari attiecībā uz revīziju virtuvē, atvilktnēs, plauktiņos un citviet. Vispār noteikti iesaku šādā veidā kārtot māju, līdz šim nebiju par to iedomājusies. Un tagad varu justies mierīga, jo zinu, ka jau esmu atbrīvojusies no liekā, tādēļ pārcelšanās prasīs daudz mazāk laika un pūliņu. 

To, kā veicās ar uzdevumu izpildi varat palasīt pie katras maratona dienas. Tā kā meitiņa slimo, tad gariem ierakstiem neatliek laika. Bet pamēģiniet jūs ar! Nenožēlosiet!

20170506113305-96689.jpg