Tīrība virtuvē

Tīrība virtuvē

13. Apr 2015, 00:19 inleila inleila

Tīrība virtuvē man ir ļoti svarīga. Tāpēc lielu ģenerāltīrīšanu nebija jāveic, ja, nu vienīgi nelielu pārkārtošanu.

Tātat pēc secības kā un ko tīru..

Izlietne man ir dziļa, apaļa un no akmens masas (pirms remonta bija balta un metāla, kuru katru dienu bija jāberž ar Cifu, lai normāli izskatītos:) ) Tagad nav nekas jāberž, pārslauku ar švammīti ar ūdeni, trauku mazgājamo līdzekli, un, ja mazgāta gaļa vai zivs tad dezinficēju ar anti

bacterial līdzekli, kas iznīcina visādas baktērijas (pirku "Drogās")

 20150413000123-91138.jpg

Traukus pašlaik mazgāju ar "Zilgmi". Ja krūzītes jāpaberž no tējas nosēdumiem tad izmantoju sodu.

20150413000418-22236.jpg

Sadzīves tehniku (tosteri, tējkannu) pārslauku ar mitru mikrošķiedras lupatiņu. Tējkannu no iekšpuses mazgāju uzvārot ūdeni+ nedaudz etiķa. Pēc tam vēlreiz uzvārot ūdeni un izlejot ārā.

20150413000648-28829.jpg

Gāzes plīts virsmu arī bieži pārslaukot (gandrīz katru dienu) izmantoju tikai ūdeni, bet, ja treknāki traipi gadījušies tad izmantoju Cif (plītīm)

20150413001103-11235.jpg

Skapīšus un galdu pārslauku arī ar mitru lupatiņu, bez visādiem ķīmiskiem līdzekļiem.

Grīdu mazgāju gandrīz katru dienu, jo mājās bērnam rāpojot jābūt tīrai grīdai. Virtuvē ir lamināta grīda, mazgāju ar mikrošķiedras lupatiņu bez visādiem mazgāšanas līdzekļiem.

20150413001335-72699.jpg