Tīras ādas supervaroņi: satiec jauno tējas koka komandu pūtīšu apkarošanai!

Tīras ādas supervaroņi: satiec jauno tējas koka komandu pūtīšu apkarošanai!

24. Aug 2016, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

It kā sīkums, bet tomēr tracinoši – koša un pamanāma pumpa uz sejas var būtiski iedragāt tavu pašapziņu, un pārņem sajūta, ka nevari nevienam ieskatīties acīs. Mēs zinām, ka cīņa ar pūtītēm nebeidzas līdz ar pubertātes laiku. Dažiem šī cīņa turpinās arī pieaugušā vecumā – laikā, kad likās, ka tas viss jau sen ir aiz muguras.

Tādos gadījumos nepieciešama mūsu supervaroņu komanda ar 100% organisku tējas koka eļļu. Tējas koka eļļas supervaroņi nekavējoties uzsāks cīņu pret pūtītēm: tie ir veikuši nopietnus pētījumus, lai iepazītu ienaidnieka vājās puses un izstrādājuši efektīvu kaujas plānu pūtīšu apkarošanai.  Ir pienācis laiks parūpēties par savu ādu. 

Zināšanās ir spēks! Izprotot cēloņus, kādēļ veidojas pūtītes, ienaidnieks var tikt veiksmīgi sakauts. Neatkarīgi no tā, vai tavai ādai ir vajadzīgs tūlītējs glābiņš, vai arī ilgstoša kopšana un aizsardzība, šī ir tev un tīrai ādai nepieciešāmā supervaroņu komanda - Tējas koka koncentrāts, Tējas koka trīs-vienā attīrošais līdzeklis un ikoniskā Tējas koka eļļa!

 20160817162850-18324.jpg

BEZBAILĪGAIS ATTĪRĪTĀJS- JAUNAIS TRĪS–VIENĀ ATTĪROŠS LĪDZEKLIS.SKRUBIS.MASKA 125ML

Iedarbīgs, putojošs, attīrošs līdzeklis ar baltajiem māliem, abrazīviem vulkāniskas izcelsmes minerāliem un Godīgas Tirdzniecības programmas ietvaros iegūtu tējas koka eļļu. Tas mazina nosprostotu poru, komedonu un taukainas ādas problēmas. Ideāli piemērots tiem, kam ir problemātiskas ādas tips.

Šo attīrošo līdzekli var lietot trīs dažādos veidos:

  1. Kā attīrošu sejas mazgāšanas līdzekli ikdienā
  2. Kā skrubi, lai attīrītu un samazinātu poras, un padarītu ādu gludāku  
  3. Kā masku, lai dziļāk attīrītu un matētu taukainu ādu
  • 87% piekrīt, ka āda izskatās matēta
  • 75% piekrīt, ka redzami samazinās komedoni
  • 81% piekrīt, ka poras izskatās tīrākas
  • 76% piekrīt, ka poras ir redzami samazinātas

*Balstoties uz novērojumiem pēc ilgstošas produktu lietošanas, kurus veica 101 sieviete

20160817162829-46036.jpg 

ATRIEBĒJS PROBLEMĀTISKAI ĀDAI- JAUNAIS TĒJAS KOKA KONCENTRĀTS  50ML

Mūsu 100% Godīgas Tirdzniecības tējas koka eļļa ir JAUNĀ Tējas koka koncentrāta sastāvā, atbilstošā koncentrācijā, lai to lietotu uz visas sejas, un iedarbīgi cīnītos pret pūtītēm. Vieglas tekstūras serums efektīvā formulā, kas ātri un viegli iesūcas ādā.

  • 81% piekrīt - āda izskatās gludāka
  • 80% piekrīt - āda izskatās veselīgāka
  • 76% piekrīt - āda izskatās tīrāka

 

BRUŅINIEKS CĪŅAI AR PŪTĪTĒM - TĒJAS KOKA EĻĻA 10ML 

Mūsu ikoniskā Tējas koka eļļa pudelītē ir mūsu īpašais supervaronis Tā satur tējas koka ēterisko eļļu visaugstākajā koncentrācijā. Eļļa ir piemērota lietošanai tieši uz pūtītēm, lai sadziedētu un nomierinātu. 

RŪPĒJIES PAR SAVU ĀDU KOPĀ AR VANDU SERRADOR 

PIERE

“Ķermenī esošie toksīni no, piemēram, alkohola, stresa un smēķēšanas, var izraisīt iekaisumu uzliesmojumus šajā zonā. Es iesaku lietot Trīs-vienā attīrošo līdzekli, lai attīrītu ādu no netīrumiem, un atbrīvotu nosprostotas poras. Dienas koncentrāts ir tavs „must-have” cīņā par tīru un veselīga izskata ādu, un tas palīdzēs samazināt un novērst ādas nepilnības arī turpmāk.”

DEGUNS

“Sporta nodarbības un aktīvas, aizņemtas dienas var veicināt pastiprinātu sebuma izdalīšanos uz deguna, un tā rezultātā poras ir paplašinātas un veidojas baltie komedoni. Lai attīrītu un samazinātu poras, pēc sporta nodarbībām ir ieteicams lietot Trīs-vienā attīrošo līdzekli. Ikdienā lietojot Dienas koncentrātu uz visas sejas, āda kļūs matēta un tiks novērsts liekais spīdums. Uz paša deguna uzklāj Tējas koka serumu poru samazināšanai, lai redzami samazinātu paplašinātas poras.“

VAIGI

“Pūtīšu rašanās šajā sejas daļā notiek infekciju un baktēriju savstarpējās apmaiņas rezultātā. Ikdienā izmanto Tējas koka attīrošo želeju, lai rūpīgi attīrītu ādu no netīrumiem, kas dienas laikā uzkrājušies uz ādas, un arī no dekoratīvās kosmētikas. Uzklāj ar vates plāksnīti Tējas koka eļļu tieši uz bojātajām ādas zonām, tā palīdzot novērst baktēriju turpmāku izplatīšanos uz citām sejas zonām.”

ZODS UN ZODA LĪNIJA

“Pūtīšu parādīšanos šajā sejas daļā ietekmē hormonālas izmaiņas, kā arī uzņemtā pārtika un cukura pārstrāde. Dienas koncentrāts ir lieliski piemērots, lai to uzklātu uz visas zoda līnijas, savukārt pašas pūtītes palīdzēs kopt un ārstēt Tējas koka želeja pret pūtītēm.

  

UZ JAUTĀJUMIEM ATBILD VANDA SERRADOR

Kādi ir Jūsu top padomi, kā atbrīvoties no pūtītēm?

Pirmkārt, pamēģiniet ievērot diētu, kas pasargā no iekaisumu veidošanās, un cik vien iespējams izvairieties no alkohola, cigaretēm, cukura, baltajiem miltiem un piesātinātiem taukiem. Aizsargā savu ādu ar Tējas koka dienas koncentrātu, un vismaz divas reizes nedēļā lieto Tējas koka trīs–vienā attīrošo līdzekli. Tiklīdz pamani, ka veidojas pūtīte – nekavējoties uzklāj Tējas koka eļļu. Noteikti atceries regulāri nomainīt spilvendrānu, notīrīt telefonu un dzer DAUDZ ūdeni.

Kā rīkoties, lai pūtītes neuzrastos?

Ja jūti, ka sāk veidoties pūtīte, vai kāda jau ir uzradusies, piepildi tīru trauku ar 2 litriem ūdens istabas temperatūrā un piepilini 4 pilītes Tējas koka eļļas. Iemērc ūdenī auduma drāniņu un uzklāj to uz ādas, kur nepieciešams. Pēc tam uz šīm pašām ādas zonām uzklāj Tējas koka trīs-vienā līdzekli, paturi 5-10 minūtes, pēc tam nomazgā ar tīru ūdeni. Visbeidzot uzklāj Tējas koka dienas koncentrātu.

Kādēļ Jums tik ļoti patīk The Body Shop tējas koka eļļa?

Eļļā tiek izmantotas organiskas tējas koka lapas, kuras tiek ievāktas ar rokām, lai nodrošinātu tīrāko un augstāko kvalitāti. Tējas koks aug Āfrikā, un tā ir arī mana dzimtene.

 

GODĪGAS TIRDZNIECĪBAS ATBALSTS ENRICH NOT EXPLOIT™ IT’S IN OUR HANDS

Bagātināt, nevis tikai izmantot(Viss ir pašu rokās) 

Kopš 2007. gada mēs iegūstam organisko Godīgas Tirdzniecības tējas koka ēterisko eļļu no Kenijas organiskās eļļas zemnieku asociācijas (KOOFA). Kooperatīvu veido 550 mazie zemnieki, kas dzīvo dzīvojoši Kenijas kalna nacionālā dabas parka tuvumā. Mūsu tirdzniecības vēsture Kenijā ir izveidojusies 3 gadu sadarbības rezultātā ar Fauna & Flora International un Ol Pejeta dabas parku Kenijā, lai kopīgiem spēkiem nodrošinātu 500 vietējos iedzīvotājus un viņu ģimenes Kenijas kalna apkaimē ar tīru dzeramo ūdeni, kā arī lauksaimniecībai nepieciešamo ūdeni, izveidojot lietus ūdens savākšanas sistēmas 

Mēs vietējiem iedzīvotājiem piedāvājam iegūt zināšanas, kā izmantot ilgtspējīgas lauksaimniecības metodes, tā palīdzot viņiem nodrošināt labāku nākotni. Mēs esam iestādījuši vairāk kā 5000 sēklu, lai atjaunotu meža teritorijas vietējās upes tuvumā. Mēs palīdzam nodrošināt jaunus ienākumu veidus vietējām kopienām, tā palīdzot aizsargāt Ol Pejeta dabas parkā mītošos degunradžus no malumedniecības.

 

ENRICH NOT EXPLOIT (It’s in our hands)- Bagātināt, nevis tikai izmantot (Viss ir pašu rokās)

20160817163655-42996.jpg