Tikt galā ar strijām, lietojot Bio Oil

28. Apr 2015, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Strijas ir tas, ar ko sākumā pēc dzemdībām, mums var būt grūti sadzīvot, vēlāk jau ar to samierināmies, neatkarīgi no tā, cik "strīpiņu" ir uz mūsu ķermeņa. Un, patiesībā, neviens īsts vīrietis arī nenosodīs savu sievieti, kas uz savas ādas izbaudījusi ļoti lielu pārbaudījumu savai ādai. Bet ir lietas, ko varam darīt jau profilaktiski, par to vairāk šajā reizē pastāstīja Agnese Vēmane - Bio Oil zīmola vadītāja.

Kas ir strijas, kā tās rodas?

Pārsvarā strijas gadījumos, kad āda netiek līdzi, piemēram, vēdera augšanas tempam. Ādai var būt pārāk maz elasticitātes, un viens no veidiem, kā to uzlabot, ir mitrinošu, kopjošu ādas kopšanas līdzekļu lietošana. JO sausāka āda, jo sliktāk tā stiepjas, un jo sliktāk tā vēlāk savelkas. Tāpēc priekšroka jādod taukainākiem līdzekļiem, kas gan uzlabotu ādas mitrumu, gan arī elasticitāti.

Profilaktiski ādas kopšanas līdzekļus var lietot arī tad, kad tikai plānojam grūtniecību, bet arī tad - tas ne vienmēr darbojas, jo būs sievietes, kam tik un tā strijas parādīsies. Un dažkārt var gadīties, ka sieviete neko nelieto, un viņai striju nav. Tātad - viss atkarīgs no katra ādas īpatnībām.

Kad strijas ir jau klāt

Ar operācijām, lāzerprocedūrām, ādas kopšanas līdzekļiem var ādu padarīt gludāku, elastīgāku, atbrīvojoties arī no baltās vai zilās strijas krāsas. Āda tiks mitrināta, savilkta, un tā izskatīsies daudz labāk. Rēta nebūs vairs tik daudz redzama. Pavisam gan nav iespējams atbrīvoties no strijām, bet varam uzlabot kopējo striju izskatu.

Uz svaigām rētām ir lielāka iespējamība ādu labāk un ātrāk atjaunot, tāpat labāk sadzīst viss arī jaunākām sievietēm. Uzsākt ādas kopšanu pēc gada, pieciem vai desmit - protams, tas nozīmēs ilgāk gaidīt rezultātu, bet tik un tā - tas arī sniegs rezultātus, un ādas stāvoklis būs daudz labāks, un arī vizuāli pievilcīgāks.

Ar Bio Oil - pēc 8 nedēļām skaistāka, gludāka āda

Palīdz sintizēt kolagēnu. Veicina rētu dzīšanu, ir sastāvā arī kumelīšu, rozmarīna eļļa, kas palīdz šūnām atjaunoties, kā arī uztur formā ādas mitruma līmeni, un būtībā pēc 8 nedēļu lietošanas, uzlabojas krāsa, rētu vizuālais izskats, kā arī ādas stāvoklis. Bio-Oil® ir efektīvs ķermeņa ādas kopšanas līdzeklis, kas izlīdzina strijas, samazina rētas, izlīdzina ādas toni un mazina citus ādas defektus. Bio-Oil® ar sastāvā esošo dabīgo eļļu palīdzību palīdz atjaunot ādas līdzsvaru, aizsargā to no tādiem faktoriem kā skarbi laika apstākļi, ūdens ķīmiskais piesārņojums, biežas ūdens procedūras un kondicioniera vai centrālās apkures izraisīts ādas sausums.

Eļļu lietot var gan grūtnieces, gan mazuļi, gan arī pusaudži, kas arī ļoti strauji aug. Pie tam, pusaudžiem, kam ir svara svārstības, ir lielākas iespējas tikt galā ar strijām, nekā sievietēm.

Bet atcerieties: jo dziļāka rēta, jo ilgāks laiks nepieciešams, lai atbrīvotos no tās vai uzlabotu tās izskatu.

Ideālā gadījumā eļļu būtu jālieto 2 reizes dienā.

Eļļa var palīdzēt:

  • saules pigmentācija
  • vecuma pigmentācija
  • strijas
  • ādas elastības uzlabošanā
  • zīdaiņa ādas kopšanā

Esiet veselas un skaistas!

Māmiņu Klubs

Tiešraides sarunu piedāvā

20150421132721-50910.jpg

dayrealco965 dayrealco965 24. May 2019, 14:03

Labākais krēms strijām - http://tonzes.com/stretchlv.htm Smērēju no pirmajām grūtniecības nedēļām un nevienas strijas.