Tiks izdots šūpuļdziesmu albums “Vakara Valsītis”

Tiks izdots šūpuļdziesmu albums “Vakara Valsītis”

04. Apr 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Latvijas viens no TOP ģitāristiem, komponists un mūzikas producents Ēriks Upenieks, uzsāk rakstīt savu, nu jau trešo mūzikas albumu. 

Visas instrumentālās melodijas, kas ir jau esošajā šūpuļdziesmu albumā “ Vakara Valsītis”, nu ir pārtapušas par dziesmām. Tām tekstus ir sarakstījis sirsnīgāko tekstu autors, dziesminieks, Latvijas “Velomūzikas" aizsācējs, Kārlis Kazāks.

Klausītājiem tiek nodota jau otrā dziesma no šī albuma, ar nosaukumu “Kā Senā Pasakā”(instrumentālās versijas nosaukums “Čukčukbānītis”), kuru iedziedājusi Latvijas brīnišķīgā balss, Ginta Krievkalna. 

Visa mūzika ir 432 hz skaņojumā, kas ir Dabas frekvence, un atbilst Dabas skaņu skaņojumam, tāpēc tā īpaši labvēlīgi iedarbojas uz cilvēku, gan lielu gan mazu.

“Vakara Valsītis” bērnu ausīm klausāms kā miegadziesmiņas, savukārt mammām un tētiem albums skanēs kā romantiskas un relaksējošas dziesmiņas Latvijas labāko balsu īpašnieku izpildījumā.

Albums “Vakara Valsītis” pie klausītājiem  nonāks  šī gada jūlijā, programmas  koncerti plānojas augustā un septembrī. 

“Man ļoti patīk, ka mūziku ko esmu sarakstījis, ir atzinuši Latvijā smalkas mūzikas cienītāji un mūziķi, tā ir labākā motivācija radīt un slīpēt jau radīto, lai rezultāts būtu perfekts. Klausieties šo mūziku, tās dabas frekvence patiesi ir ar pārsteidzošu ietekmi uz cilvēku gan fiziskā gan garīgā līmenī.” Tā saka pats autors Ēriks Upenieks, par sevis komponēto un ierakstīto mūziku.