Tievēšanas maratons, 3.daļa

Tievēšanas maratons, 3.daļa

19. Mar 2015, 00:17 sandux sandux

Mana vēlme ir notievēt, un viens no tievēšanas pamatakmeņiem ir pareizs uzturs. Uh, te gan man vēl ir jāpiestrādā.

Ikdienā izvairos no kviešu produktiem, maizi ēdu, bet tikai no rudziem. Lietoju diezgan daudz dārzeņu, uz maizītes smērēju vai nu Gi sviestu, vai avokado.

Īpaši pievēršu uzmanību ūdens dzeršanai. Tagad, kad laiks ārā ir siltāks, tas nesagādā īpašas problēmas. Ūdenim piepilinu arī citronu. Izdzeru noteikti vairākus litrus, arī zāļu tējas. No rīta gan grēkoju ar nelielu kafijas tasīti, kurā iebērts kanēlis, kas veselībai nāk tikai par labu.

Dienas laikā uzēdu kādu ābolu, bumbieri. Pusdienās parasti ir kaut kas nopietnāks, piemēram, šodien bija sliktie ceptie kartupeļi ar gaļu, bet klāt - daudz salātu.

Vakariņās šodien izdzēru smūtiju, bet citreiz ēdu pamatīgāku ēdienu - gaļu ar kādām piedevām.

Arvien iekrītu ar saldumiem, bet mierinu sevi ar domu, ka tos neēdu vēlu vakarā. Vispār neēdu ļoti vēlu, ja vēl ņem vērā, ka eju gulēt naktī.

Būtu interesanti izmēģināt darbībā OnPlate, lai gan tā princips man ir skaidrs.

Savā mūžā esmu pielietojusi divas diētas - pirmo reizi, ievērojot skābā/sārmainā ēdiena principus, otro reizi - izvairoties no kviešiem, ēdot jūras produktus un mazkaloriju ēdienus. Savu mērķi arī ātri sasniedzu. Šobrīd gan man diēta diezgan pieklibo, bet tas ir saistīts ar mazuļa barošanu. Tikko to esam atmetuši un es varēšu atkal ēst visu:)

Mana veselīgā recepte? Iesaku smūtiju.

20150319001545-93732.jpg

Es tajā lieku visu, kas ir atrodams, nemainīgā daļa ir sēklas:

20150319001100-31610.jpg

Šoreiz manā kokteilī bija banāns, mango, spināti, burkāns, citrona sula, selerijas kāts, ko visu sajaucu ar ūdeni. Citas reizes pievienoju papriku, salātu lapas, ābolus, medu.

20150319001416-73564.jpg

Dzeru uzreiz. Labu apetīti!