Tici brīnumam!

Tici brīnumam!

21. Oct 2014, 13:01 sandux sandux

Vēlos pieteikties Ziemassvētku brīnuma konkursā, tievējot kopā ar Figura Line un Māmiņu klubu.

Vēl pirms gada biju 60-62 kg viegla, bet nu pēc dēliņa dzemdībām sveru 75 kg. Augums, cerams, nav mainījies, un esmu 166 cm gara.

20141021125449-75041.jpg

Pieteikuma titulbildē esmu es savā ideālajā izskatā pagājušā gada maijā.

Ko vēlos panākt, piedaloties Figura Line un Māmiņu kluba projektā? Vēlos atkal sev patikt. Lai, atverot skapi, nebūtu tas atkal jāver ciet, jo nekas neder. Vēlos priecāties par savu atspulgu un nešausmināties par to, ko rāda svari. Šobrīd baroju savu 5 mēnešus veco dēliņu ar krūti, tāpēc aktīvi sportot vai ievērot stingras diētas nevaru. Būtu ļoti interesanti, ko man ieteiktu uztura speciāliste. Tāpat šķiet, ka Figura Line masāžas barojošām mātēm nav aizliegtas. Es varētu būt jauks piemērs un iedvesmojums citām māmiņām! Viņas redzētu, ka viss ir iespējams arī laikā, kad esi simtprocentīgi nodevusies savam bērniņam.

Savā mūžā diētas esmu ievērojusi divas reizes. Pirmo reizi pēc pirmā bērna, kad biju uzņēmusi 73 kg. Tikko beidzu barot ar krūti, gāju aktīvi sportot un ievēroju skābo/sārmaino produktu principu. Savu ideālo svaru atguvu 2 mēnešu laikā. Otro reizi biju ieguvusi 68 kg un nolēmu, ka jāpacenšas un savām nākamajām kāzām par godu jāatgūst slaidā līnija. Sacīts darīts, un sāku pievērsties grāmatā "Tīrs un slaids dzīvesveids" ieteiktajiem padomiem - censties ēst ekoloģisku un mazkaloriju ēdienu, kā arī ievērot citus norādījumus. Arī šoreiz manas pūles vainagojās ar panākumiem un pāris mēnešu laikā ieguvu skaistu figūru. Abas reizes - gan sporta klubā, gan, sekojot grāmatas padomiem, - man bija uzraugi un līdzjutēji. Sporta klubā reizi mēnesī bija jāatskaitās sasniegumos, bet par grāmatā izlasīto un realizēto dalījos foruma blogā. Tā nu secinu, ka man ir nepieciešams neliels ārējais spiediens un uzraudzība, lai panāktu rezultātu.

Man tuvākais Figura Line salons ir Āgenskalnā, Nometņu ielā.

P.S. Katru gadu veidoju jaunu vizualizāciju, un šā gada vizuālizācijā ir attēls ar manu slaido augumu. Nu ko, ir atlikuši tieši divi mēneši, lai šo plānu realizētu;)