Tētis ir pats labākais! Lūk, kāpēc!

Tētis ir pats labākais! Lūk, kāpēc!

08. Sep 2022, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Arvien vairāk un vairāk sabiedrība sāk saprast to, ka arī tēta loma ir ārkārtīgi nozīmīga, tūlīt aiz naudas pelnīšanas un stiprā pleca. Tētim arī ir sirds un tētis arī, dažreiz ir gatavs, bieži gan neredzot, nobirdināt, pa kādai prieka asarai.

Kāpēc tēti ir vislabākie? Katram noteikti ir savi iemesli, tomēr – iespējams starp šiem, atradīsi kaut ko, kas piemīt arī Tavam tētim, Tavam dzīvesdraugam un bērniņa tētim, varbūt Tavam vectēvam vai krusttēvam. Ikviens no viņiem ir pelnījis lielu PALDIES, par to, ka viņš IR!

1. Tētis vienmēr ieklausās un ir gatavs palīdzēt!  Lai kur arī Jūs atrastos, tētim ir spēja ar vienas bučas vai elpas pūtiena palīdzību, izārstēt nobrāztu ceļgalu vai sasistu pieri.

2. Tētis vienmēr ir gatavs aizdzīt no skapja un pagultes visus tur paslēpušos iedomu briesmoņus. Tie no tēta patiesi baidās!

3. Tētis ir labākais rotaļu biedrs, kad jāspēlē tējas dzeršana vai jāpārģērbj lelles. Un nagu laka uz tēta nagiem izskatās vienkārši dievīgi.

4. Tētis visu māk! Tētis māk uzbūvēt aizraujošāko aktivitāšu dēli un skaistāko leļļu māju. Tētim sanāk arī vislabākās šūpoles. Tētis varbūt nemācēs sašūt lellei kleitu, bet ja vajadzēs, viņš to uzmeistaros no izolācijas lentas un avīzēm!

5. Briesmīga ir tā sajūta, kad pēkšņi redzi gultā ierāpojam zirnekli! Skaļš bļāviens un tētis, vienā elpas vilcienā, gluži kā spoku mednieki, ir ekipējies ar visu nepieciešamo, lai uzbrucēju neitralizētu!

6. Tētis ir tas, kurš nemēģinās Tevi ietīt paralonā vai pasargāt no salīšanas. Augstākie kalni, no kuriem braukt ar riteni vai lēkāšana pa peļķēm lietus laikā,  makšķerēšana?  - tētim nav robežu. Aizraujošākos dzīves piedzīvojumus viņš ir gatavs parādīt jebkurā laikā!

7. Kas to lai zina, ar ko tas ir saistīts, bet tad, kas tētis mūs paņem savās stiprajās rokās, ir sajūta, ka visa pasaule apstājas un drošākas vietas tajā vairs nav.

8. Tēti ir vislabākie autiņbiksīšu mainītāji. Neatkarīgi no vietas, kur nepieciešams to darīt, tētis, kaut ar knaģi uz deguna, tiks ar to galā!

9. Tētis – viņš ir vislabākais, jo ar savu pieredzi parāda dēlam, cik ļoti viņam dzīvē ir jāmīl un jārūpējas par sievieti. Protams, mēs varam to stāstīt, bet redzēt to tēta rīcībā ir daudz vērtīgāk. Mūsu dēli, savā nākotnē kļūst par mazajām tētu kopijām!

10. Tētis jau nu nekādā gadījumā nepieļaus to, ka viņa meita sev par vīru neizvēlas pašu labāko! Tētis zina un tētis jūt, savukārt meitai – tētis ir labākais piemērs! Labāko īpašību apkopojums.

11. Reizēm tās tēta ceptās pankūkas ir garšīgākas nekā mammai. Tikai kuš, nesakiet to mammai!

12. Tētis, iespējams, būs aizmirsis veikalā nopirkt mammas lūgto piena paku, bet kādu gardumu gan viņš pilnīgi noteikti būs nopircis.

13. Tētis zina kā mūs sasmīdināt! Lai gan dažreiz viņa joki nemaz nešķiet ļoti smieklīgi un tētis viņus atkārto teju katru dienu, tie tāpat ir vislabākie un sagādā patiesu prieku!

14. Tētis un podiņapmācība? Lai kā mammām gribētos būt tām, kurām tas izdodas ar pirmo reizi, tētis parasti kaut kā māk. Vai viņām vienkārši veicas? Kas to lai zina. Bet noslaucīt tualetes podu, ja nu sanāk uz tā atstāt kādu pili, tētis puišiem iemāca gan. Un tas ir tik forši! Un, piedodiet par atklātību, nevienas mammas spēkos nav iemācīt savam dēlam ierakstīt savu vārdu sniegā, pareizi?

15. Tētis zina, ka nav ko ņemties ar rotaļlietām. Viņa instrumentu kastē vienmēr atradīsies kas piemērots, jautrai ikdienai.

16. Tētis un viņa meitas pirmā deja. Nu tas ir tāds mirklis, kad apkāŗt viss sastingst.. Ir tikai mirklis un mūzika.

17. Tētis vispār ir foršs, bet nesaprotu, kāpēc spēlējot spēles vai piedaloties sacensībās, viņš vienmēr zaudē. Labi, labi, zinu – tētis vienkārši ļauj man uzvarēt, jo zina, cik ļoti tas mani iepriecinās. Savukāŗt es atkal un atkal no jauna izliekos, ka par tēta apzināto zaudējumu neko nezinu.

18. Tētis ir foršs, tāpēc, ka ļauj nogaršot tādas lietas, par kurām mamma pat nenojaušs. Ja vien viņa zinātu, ka man nav nekāds noslēpums kā garšo Coca-cola vai čipsi? Noteikti dabūtu pa ausīm. Abi!

19. Tētis ir gluži kā Makgaivers. Lai kas būtu salūzis, viņš izdomās kā to salabot. Vienmēr. Un tas ir tik ļoti, ļoti forši!

20. Tētis – tētis vienkārši ir pelnījis ĻOTI DAUDZ MĪLESTĪBAS. Jo, kurš tad ir teicis, ka tētim pietiek tik ar darbu un siltām pusdienām. Mums visiem ir vajadzīga mīlestībā!

PASTĀSTI MUMS, KĀPĒC TAVS TĒTIS IR PATS LABĀKAIS? 

Māmiņu klubs