Testiņš kas aizsargā un lutina!

Testiņš kas aizsargā un lutina!

03. Jun 2020, 20:30 Melānija Melānija

Testējam Māmiņu kluba un internetaptiekas AZETA.lv piedāvātos produktiņus!
Sirsnīgs paldies par šo iespēju, jo šie produkti ikdienā ļoti, ļoti noder.  Varbūt mazāk bērnam, bet vairāk man! 
BIODERMA kosmētika man nav sveša un ar to esmu ļoti sadraudzējusies jau vairākus gadus.
 
 

Sākšu ar savu vismīļāko produktu, kas nu ir TOP 1 manā kosmētikas maciņā -BIODERMA Hydrabio Perfecteur ar SPF 30.
Krēms jūtīgai- dehidrētai ādai. Nogludinošs, mitrinošs un ādas mirdzumu pastiprinošs brīnumlīdzeklis. 
Mana āda ir pakļauta visdažādākajiem laika apstākļiem un ja darbojos virtuvē, tad arī ķīmijām, tvaikiem un aukstumam. Āda vairākas reizes dienā tiek smagi spīdzināta. Līdz šim meklēju tādu krēmu, kas pasargātu no kaitīgajiem vides faktoriem, bet visi ko lietoju līdz šim ādu neaizsargā kā gribētos.

Esmu izmēģinājusi dažādāko firmu kosmētikas līdzekļus, bet tieši šo konkrēto krēmu pamanīju pavisam nesen. Man tas ir jaunums! 
Kas mainījies kopš sāku to lietot? Jau divas nedēļas sejas ādas tonis un  struktūra ir manāmi uzlabojusies. Vairs nemetās pumpas un āda acīmredzami kļuvusi mitrināta un barota. Sāk pazust arī pigmentācjas plankumi. Uzklājot krēmu uz sejas, nav tās smaguma sajūtas jeb taukainās kārtiņas. Krēms uzreiz iesūcas ādā un rada tādu kā matētu efektu. Ir ļoti patīkama svaiga sajūta, kas saglabājas visu dienu.  Lietoju to reizi dienā pēc kārtīgi attīrītas sejas ādas. Lieliski sader kopā ar dekoratīvo kosmētiku. 
Šo es iesaku 100%!

Otrs mīļākais produkts no BIODERMAS sērijas būs Photoderm KID SPF 50+ saules aizsargpieniņš. Tas paredzēts bērniņiem no 12 mēnešu vecuma ar ļoti augstu aizsardzību. Lai gan šo pieniņu īpaši daudz nesanāca izmantot, bet arī divas lietošanas reizes ir produkta tests. Vasara ir tikai sākusies un mums būs vēl iespēja kārtīgi notestēt šo līdzekli. Dzīvojoties pa lauku, sasmērēju bērnam gan seju, gan rociņas. Pieniņš pats par sevi ir diezgan jocīgā krāsā- gaiši zilā. Uzklājas tas ļoti vienmērīgi un drīz pēc tam arī zilā krāsa izzūd. Bez smaržvielām un krāsvielām, taču ļoti efektīvs. Viens no lielākajiem plusiem ir tas, ka tas neveicina poru aizsprostošanos un ir ūdens izturīgs. Vasarai pie jūras tas būs tieši laikā. Pēc lietošanas āda nepaliek taukaina. 

Kā trešais iecienītākais un mums jau labi pazīstamais BIODERMAS produkts ir dušas eļļa. Pret ādas kairinājumu sausai, ļoti sausai un sakairinātai jūtīgai ādai. 
Hipoalerģisks. Bez parabēniem, krāsvielām un ziepēm. Šo dušas eļļu esam iecienījuši jau vairākus gadus un tā vienmēr atradusies mūsu vannas istabas plauktiņā. Sākām to lietot pirms ģimenē ienāca dēliņš. Grūtniecības laikā mocījos ar sakairinātu, sausu un jūtīgu ādu. Šī eļļa bija vienīgā, kas pasargāja un baroja to visas dienas garumā. Nebija īpaša vajadzība, pat pēc eļļas lietošanas, smērēties ar citiem kosmētikas līdzekļiem vai losjoniem. Un šobrīd man atkal ir tieši tā pati problēma, kas pirmajā grūtniecībā. Es tiešām jūtos daudz labāk, ja pēc dienas darbiem varu ieiet īpaši karstā dušā un relaksēties. Tā ka, šī eļļa ir mans sabiedrotais cīņā ar sausu ādu. Pēc lietošanas āda ir labi barota, mitrināta un ar patīkami maigu smaržu. Tādu pavisam neuzkrītošu. Lietoju to tikko pēc bērniņa nākšanas pasaulē un arī zīdainītis vēlāk tikai vannots ar šo eļļu. Starp citu, arī lielisks dekoratīvās kosmētikas noņēmējs.
Mīļa un iecienīta dušas eļļa kuru noteikti iesaku visiem! 

Jaunatklājums!
Baby DERMEDIC lipīdus atjaunojošs, mitrinošs un nomierinošs krēms. Tas paredzēts lietošanai ikdienā zīdaiņiem un bērniem, kuriem ir sausa atopiska āda ar noslieci uz alerģiju. Mazliet žēl, ka šo nebiju atklājusi pirms pusotra gada, kad Kārlim iecienīts bija jogurtiņš, pēc kura lietošanas atklājām sausus alerģiskus pleķīšus. Lai novērstu problēmu, lietojām citus kosmētikas līdzekļus, bet tie nesniedza tādu rezultātu kāds ir no šī. Lai gan šobrīd Kārlim nav problēmas, tomēr, lieku reizi pasmērēju vējā aprautās mazās rociņas un vaidziņus. Taču vairāk to sanāca pārbaudīt uz savas ādas un viennozīmīgi varu teikt, ka šis ir lielisks mitrinošais krēms. Man pašai ir ļoti sausa āda kakla rajonā. Tā radusies no vestītes, kura tiek nēsāta ikdienā. Tādēļ katru vakaru pirms gulētiešanas sasmērēju visas noberztās vietiņas ar šo krēmu. Citi iepriekš mēģinātie kosmētikas līdzekļi nederēja, jo pēc tiem kakla āda paliek taukaina vai ar nepatīkamu smaku. Un tā kā esmu grūtniece, tad viss nepatīkamais mani kaitina. Krēms ir ļoti patīkams, viegls ar fantastisku, bet neuzkrītošu smaržu! Rezultātā esmu tikusi pie sev tīkama sausās ādas glābēja kas der mums visiem! 


Viens no mazāk mēģinātajiem produktiem ir  BIODERMAS krēms ''trīs vienā'' ādai ap acīm. Paredzēts pret ādas kairinājumu ļoti sausai, atopiskai sakairinātai un jūtīgai plakstiņu ādai. To drīkst lietot gan lieli, gan mazi cilvēki. Diemžēl, šis krēms neder nevienam no ģimenes, jo mums ar plakstiņiem vis ir kārtībā. Taču, izmēģināju to noņemot dekoratīvo kosmētiku pirms nakts miera. Kā arī sava ikdienas krēma vietā, kas paredzēts ādai ap acīm. Vai es turpināšu to lietot? Pagaidām nē.Jūtu, ka tas nav mans, bet viņš paliks manā kosmētikas plauktiņā uz ilgāku laiku. Tā kā, mūsu darbs ir saistīts ar lauksaimniecību, tad katrs vēja uzpūstais puteklītis vai smilts, reizēm nonāk mūsu acīs. Tādēļ šis paliks kā glābējs, jebkurā laikā. Un viens no lielākajiem plusiem tas der arī ikdienā, ja nepieciešama īpaša mitrināšana un kopšana. 

Ļoti vērtīgs produktu testiņš!