Testiņi

Testiņi

08. Jun 2020, 08:54 Žann_a Žann_a

Man un manai meitiņai bija tas gods notestēt BIODERMA  un DERMEDIC zīmola produktus.

Sākšu ar DERMEDIC EMOLIENT LINUM BABY nomierinošo un mitrinošo krēmu. Krēms ir domāts ļoti sausai adai un tas ir piemērots kā ķermeņa tā arī sejas adai. Tam ir laba konsistence un maiga vaniļas smarža (kā meitiņa teica " garšīgi smaržo"). Vēl, kas ir svarīgi, ka krēms ātri  iesucas āda un nepadara rokas taukainas.Tā kā mazā dāma it kļuvusi patstāvīgaka un viņai ļoti patīk plunčāties pa ūdeni, tad pamanīju ka roku ada ir kļuvusi mazliet sausāka. Lietojot DERMEDIC krēmu rocinas ir kļuvušas maigas un mīkstas.  

BIODERMA  ATODERM HUILE DE DOUCHE barojoša dušas eļļa ir vienkārši fantastiska. Sāksim jau ar smaržu. Pirmais ko izvēlos dušas želejās ir smarža, un šī varu teikt ka ir mana mīļākā. Pateicoties SKIN BARRIER THERAPY® patentētajam kompleksam, āda tiek pasargāta no baktērijām, kas rada kairinājumu. Dabiskais, patentētais D.A.F. komplekss paaugstina ādas tolerances slieksni. Āda ir maigi un saudzīgi notīrīta, mitrināta un aizsargāta no baktērijām, kas rada kairinājumu. Paredzēta lietošanai gan bērniem, gan pieaugušajiem. Pec dušas āda nepalika sausa un nebija tā savilkuma sajūta kā līdz šim. Izlasot uz iepakojuma ka tā ir dušas eļļa negaidīju ka tik labi putos. Noteikti iesaku šo produktu citiem.

BIODERMA  PHOTODERM KID SPF 50+ saules aizsargpieniņš bērniem ir ļoti svarīgs sajās saulainajās dienās.Pateicoties ekskluzīvai anti-UVA/anti-UVB dermatoloģisko filtru kombinācijai, Photoderm KID nodrošina optimālu aizsardzību pret UV starojumu apvienojumā ar iekšēju bioloģisko aizsardzību - CELLULAR BIOPROTECTION patentēto kompleksu. Pieniņa gaiši zilā krāsa ļauj to uzklāt redzami un vienmērīgi visai sejai un ķermenim, tādējādi nodrošinot optimālu aizsardzību. Ieraugot pieniņu zilā krāsa es mazliet sabijos ka tas būs ļoti cītīgi jaiemasē ādā, bet izrādijās ka tas ļoti viegli klājas un ātri iesūcas un krāsa arī ātri pazūd.Patika ka āda nepaliek taukaina un nesmērē drēbes.Neitrāla smarža un pēc lietošanas āda nav apsārtusi uzturoties saulē.

BIODERMA intensīvi mitrinošs serums jutīgai ādai HYDRABIO intensīvi mitrinošs serums jutīgai ādai. Mitrinošs koncentrāts, kas nodrošina intensīvu mitrināšanu. Serums nodrošina bioloģiski pamatotu ādas mitrināšanu. Hydrabio serums nodrošina bioloģiski pamatotu ādas mitrināšanu, pateicoties AQUAGENIUM® patentētajam kompleksam. Bagātināts ar glicerīnu un hialuronskābi, tas nodrošina nekavējošu un intensīvu mitrināšanu un lielu komfortu. Dabiskais, patentētais D.A.F. komplekss paaugstina ādas tolerances slieksni. Piemērots visiem ādas tipiem. Neveicina poru aizsprostošanos. Esmu ļoti sausas un problemātiskas ādas īpašniece un šis produkts mani ļoti iepriecināja. Pec lietošanas ievēroju ka āda vairs nav tik sausa. Adas stāvoklis ir uzlabojies. Serumam ir patīkama smarža un struktūra. Tas viegli klājas un ātri iesucas ādā nepadarot to taukainu. 

BIODERMA Atoderm Intensive eye krēms ļoti sausai, sakairinātai un atopiskai plakstiņu ādai.  Krēms ir plakstiņu ādai paredzēts kopšanas līdzeklis, kas sevī apvieno gan maiga dekoratīvās kosmētikas un netīrumu noņēmēja, gan nomierinoša un atjaunojoša krēma īpašības.  Atoderm Intensive eye ir paredzēts ļoti sausai, sakairinātai un atopiskai plakstiņu ādai pieaugušiem, bērniem un zīdaiņiem. Tas tūlītēji samazina kairinājumu, sausuma sajūtu un niezi, kā arī apsārtumu. Atoderm Intensive eye ir ļoti laba panesība uz ādas un acīs. Tā kā man ir problemātiska seja āda, tad krēmu lietoju uz nakti visai sejas ādai. Pamostoties no rīta sejas ādai samazinājās apsārtums un uzlabojās ādas tonis. Tam ir maiga tekstūra, bet diemžēl ādu padara mazliet taukainu. Visumā krēms ir ļoti labs un iesaku to izmēģināt arī citiem.