PRODUKTU testi JAUNAJĀM māmiņām: uztura bagātinātājs

PRODUKTU testi JAUNAJĀM māmiņām: uztura bagātinātājs

25. Nov 2016, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Hei, hei, mums ir interesants piedāvājums tieši tev! Izvēlies vienu no Pregnacare produktiem, ko vēlies izmēģināt! Testē to 2 mēnešus un pēc tam mēs uzfilmēsim tavu stāstu! 

Testējamie produkti:

20161116134136-60119.jpg

Pregnacare® New Mum

Unikāla formula enerģijai, matiem un ādai pēc grūtniecības

Uztura bagātināšana pēcdzemdību laikā ar vitamīniem, minerālvielām, Selēnu, Biotīnu, Niacīnu, Vitamīnu D, B vitamīnu kompleksu, Kalciju, Jūras kolagēnu, Koenzīmu Q10 un vīnogu sēkliņu ekstraktu.

58 tabletes pa 1189 mg

Visaptveroša pēcdzemdību aprūpe jaunajām māmiņām.

Pregnacare® New Mum nodrošina rūpīgi sabalansētu, visaptverošu mikroelementu kopumu, lai atbalstītu uztura prasības jaunajām māmiņām visā pēcdzemdību periodā. Uzlabotā formula ietver īpašas sastāvdaļas, Jūras kolagēnu, Citrusu flavonoīdus un Vīnogu sēkliņu ekstraktu, kā arī būtiskus vitamīnus un minerālvielas.

Veseli mati.

Tādas uzturvielas kā Selēns un Cinks palīdz uzturēt matu veselību.

Vesela āda.

Niacīns un Biotīns palīdz uzturēt ādas veselību, tāpat kā Cinks un Jods. Vitamīns C- veicina normālu kolagēna veidošanos, kas nepieciešams normālai ādas darbībai, bet Varš veicina normālu ādas pigmentāciju.

Veselība un vitalitāte.

Dzelzs un Vitamīnu B1, B2, B3, B6, B12 komplekss palīdz nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu, kas ir tik ļoti nepieciešams māmiņām pēc bērniņa piedzimšanas.

Lietošana:

Pa divām tabletēm dienā galvenās ēdienreizes laikā, uzdzerot glāzi ūdens vai vēsa dzēriena. Nesakošļāt. Nelietot tukšā dūšā. Nepārsniegt ieteicamo diennakts devu.

Pirms lietošanas konsultējaties ar ārstu vai farmaceitu, ja jums ir pārtikas alerģija, atrodaties mediķu uzraudzībā vai lietojat medikamentus. Nesatur mākslīgās krāsvielas, glutēnu (lipekli), laktozi, konservantus, sāli vai raugu. Produkts satur dzelzi, tā pārmērīga lietošana var būt kaitīga maziem bērniem.

Pregnacare® New Mum var sākt lietot jebkurā laikā pēc dzemdībām. Piemērots arī, ja barojat bērniņu ar krūti.

 

20161116134309-42988.jpg

Vispusīga jauno māmiņu pēcdzemdību aprūpe

Pregnacare breast-feeding

56 tabletes pa 1468 mg un 28 kapsulas pa 850.58 mg

Pregnacare Breast-feeding ir vispusīga vitamīnu, mikroelementu, kalcija un Omega-3 kombinācija, lietošanai ērtā „divi vienā” iepakojumā, domāta jaunajām mātēm pēcdzemdību periodā un bērna zīdīšanas laikā. Šāds daudzveidīgs uztura papildinājums ir svarīgs veselīga un barojoša piena veidošanai, kā arī lai atjaunotos mikroelementu rezerves mātes organismā.

Pēcdzemdību vitamīnu un minerālvielu tablete:

Saudzīga, ekspertu izstrādāta formula ar svarīgākajiem vitamīniem un mikroelementiem pielāgotās devās, pasargā māti no specifisku vielu zuduma bērna zīdīšanas laikā. Satur 700 mg kalcija, magnija un vitamīna D3, kas ir nozīmīgi kaulu izveidē. Dzelzs, B komplekss un K vitamīns palīdz uzturēt asinsradi. Minētās vielas nevar būt iemesls nepamatotam svara pieaugumam jaunajām mātēm.

Augstākās tīrības pakāpes Omega-3 kapsula:

Arvien vairāk zinātniskos pētījumos tiek pierādīta taukskābju loma mazuļa attīstībā. Ar mātes pienu piegādātās DHA taukskābes piedalās jaundzimušā acu un smadzeņu attīstībā, jo auglis pats nespēj sintezēt šīs vielas pietiekamā daudzumā. Katra kapsula satur 300mg DHA , kas ir ekspertu rekomendētā deva mātei laktācijas periodā.

 

Ja esi gatava testēt un pēc tam dalīties savās atsauksmēs interesantā VIDEOstāstā, droši raksti uz ina@maminklubs.lv!

Māmiņu Klubs

Neizmantot uztura bagātinātāju kā pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietotāju

 

.