Testējam Purenn logu mazgāšanas līdzekli

Testējam Purenn logu mazgāšanas līdzekli

13. Sep 2016, 17:35 ViKrEm mamma ViKrEm mamma

Nenocietos un nenoturējos pretim labajām Purenn mājas kopšanas līdzekļu atsauksmēm no Jūsu puses, mammas, un nopirku arī sev.

Tā kā pagājušās nedēļas lielo nedēļas darbu sarakstā bija notīrīt visus mājas logus gan no iekšpuses, gan ārpuses, vēlējos pamēģināt šeit pat "Māmiņukluba" ieteiktos  Purenn produktus. Mammas, jūsu atsauksmes bija tik labas, ka vēlējos pamēgināt. Lieliska reklāma no pašām mammām strādā daudz labāk, nekā reklāmas TV, vai radio. Devos uz veikalu, lai veikala plauktā meklētu Purenn līdzekli logiem. Iesākumā šaubījos, vai mazā veikaliņā tas varētu būt, jo mājai tuvākais mums ir veikals "Lats". Jāteic, veicās ļoti labi un, kas mani izbrīnīja, pat tādā mazā veikaliņā kā Lats, tas ir pieejams īpaši skaistā stendā. Tā kā man pašai ļoti patīk skābi un atspirdzinoši aromāti, izvēlējos brūklenīti.

Svētdienu iesākām visai darbīgi, skaistā, saulainā rītā nomazgāju mājas logus no ārpuses, sākumā ar ūdeni un lupatu, pēc tam ar šo līdzekli. Tad nospodrināju. Ļoti patika tas, ka nekas nebija jāberž, ļoti viegli visu varēja nomazgāt, tikpat viegli arī nopulēt un uz stikliem nebija balti pleķi, vai svītras.

Tad šo mazgāšanu turpināju arī virtuvē, vannasistabā, visus spoguļus, stiklus, logus. Ļoti labi un ērti. Ar to pat mazgāju durvis, kuras mazā bija ar zīmuļiem sazīmējusi. Ļoti ātri visi traipi nonānaca nost. Ļoti labi izdevās nomazgāt arī kamīna stikla durtiņas.

Parasti liekas, ja kopšanas līdzekļi mājai ir dabīgi, tad tas nebūs visai efektīvs, bet man efekts pat ļoti patika un šis produkts mums ikdienā noteikti būs arī turpmāk. Man patika arī īpašais skābuma aromāts, lai arī vīrs, ienākot virtuvē man jautāja:"Kas te ir saskābis? Ar ko Tu atkal eksperimentē?" Es tikai pasmaidīju un teicu:"Mazgāju logus un parādīju iepakojumu." 

Ļoti liels prieks, ka logi tiešām spīd un laistās, vakar vakariņojot sēdēju un priecājos par labi paveiktu darbu un kārtējo reiz pārliecinājos, ka ir vērts maksāt nedaudz vairāk, ja tas tiešām strādā labi. Un ne tikai strādā labi, bet ir dabīgs un draudzīgs. Āda rokām un sejai nebija sausa. Kādēļ sejai? Vējā izsmidzinot līdzekli, bieži vien tas tika gan uz rokām, gan sejas, gan kājām un alerģijas nekādas nebija. Roku āda maiga.

Paldies ražotājam par produktu, prieks, ka produkts radīts pie mums, mazajā Latvijā. Prieks, ka varam šādi atbalstīt savējos un iegādāties savējo preci. Noteikti mēģināšu arī citus  Purenn līdzekļus - gan grīdai, gan vannai, jo atsauksmes no citām mammām arī tiem bija ļoti labas un mans izaicinājums ir atrast dabīgu līdzekli, kurš noņems rūsas traipus, jo mums mājās ir ļoti dzelžains ūdens, līdz ar to vanna ik pa laikam nav tīri balta, bet oranžīgi balta.

Paldies mammas par jaukajām atsauksmēm, kuras mani mudināja šo produktu pamēgināt.

ViKrEm mamma ViKrEm mamma 14. Sep 2016, 11:06 dagnusis

Skābuma aromātu varēja just vairākās stundas, logus mazgāju no rīta, aromāts bija saglabājies līdz pat vakaram. Es spodrināju ar īpašu spodrināšanas lupatiņu un papīra dvieļiem.