Testējam: Kā Bio Oil mani lutināja

29. Jan 2017, 17:08 Elionore Elionore

Nu jau nedēļu rītos un vakaros aktīvi smērējos ar Bio Oil eļļiņu un esmu patīkami iepriecināta, redzot - tas strādā! Bet par visu pēc kārtas.

Oktobrī laidu pasaulē brīnišķīgu bērniņu. Visu grūtniecības laiku, sākot ar pirmā trimestra beigām ar lielu entuziasmu kā rītā, tā vakarā, nežēlojot nedz laiku, nedz apģērbu, smērēju punci ar krievu kosmētikas veikaliņā pa lēto iegādātu mežrozīšu eļļu, vēlāk - ar mandeļu eļļu. Manas bailes nepiepildījās un viss strādāja! Aleluja! Nevienas pašas strijas uz vēdera! Nevienas! Taču ups - par krūtīm aizmirsu. Jau rūtniecības viducī tās "saplīsa" kā pārgatavināti arbūzi. Zili lillā svītras visapkārt. Kopš baroju mazuli ar krūti, virspusējās strijas iz izbalojušas un redzamas kā vienkārši rievas, bet apakša... Joprojām strīpaina.

Liels bija mans prieks, kad tiku pie iespējas testēt Bio Oil! Paredzēta pret strijām, rētām, nevienmērīgu toni, novecojušu ādu... Viss, kas man vajadzīgs. Katru dienu - rītu un vakaru - pēc dušiņas lutināju sevi ar kārtīgu eļļiņas procedūru. Maiga un samtaina, patīkami iesūcas ādā. Brīnišķīgi "salaboja" arī manu ziemas un centrālapkures izsausināto sejas un roku ādu - nu tā ir maiga kā mazuļa.. vaidziņi. Bet nu par pašu labāko - jau pēc nedēļas (!!!) pamanīju, ka krūšu apakšējās strijas ir manāmi izbalojušas! Es neticēju, ka "īpašie" pretstriju līdzekļi palīdz, kamēr pati to pieredzēju. Tiešām. Arī vīrs, kurš uzņēma pirms un pēc foto bija patīkami pārsteigts par efektu. Nu vairs neesmu apturama - esmu gatava ziesties ar eļļu arī dienas vidū.

Un te - foto tām, kuras nesarkst, redzot ļoti trūcīgi piesegtu miesu :)

20170129170655-45576.jpg20170129170712-96555.jpg

(manuprāt, dzīvē atšķirība ir vēl izteiktāka)

Kad lielo prieku esmu izrakstījusi, varu pievērsties arī citām detaļām. Vienīgais, kas mani nesajūsmināja tik ļoti - aromāts. Jā, tas ir ļoti patīkams, tomēr, jau kopš paša grūtniecības sākuma jebkādas papildus smaržas liek manam degunam saraukties, līdz ar to, Bio Oil aromāts likās nedaudz par intensīvu. Nepameta arī sajūta, ka smaržiņa bēbim pie deguna ir lieka. Bet tas, protams, subjektīvi. Mammas, kurām patīk aromaterapijas, šo smaržu noteikti dievinās. 

Ieteikums mammām, kas šo lieto - izlasīt aprakstu, pirms eļļiņas lietošanas, jo, piemēram, ja tā tiek lietota uz krūtīm, kamēr baro mazuli, ir jābūt uzmanīgai, lai tā nenokļūst uz krūtsgaliem. Kā arī, es īpaši centos un lietoju to tikai pēc barošanas. 

Kopsavilkumā gribu teikt - esmu sajūsmināta, lietošu arī turpmāk un noteikti, noteikti šo brīnumlīdzekli ieteikšu citām!

Elionore Elionore 30. Jan 2017, 14:51 Anettte_G

Hehe, jā, šitā eļļiņa ir baigi labā manta 😀 Vispār, liekas, ka oktobrēnu mammām baigi paveicies - lasīju tavu blogu par atgriešanos formā - man iet līdzīgi (:

30. Jan 2017, 13:05

Es arī esmu oktobrēna mamma un šo eļļiņu lietoju pēc dzemdībām 2 x dienā,pašai šķiet, ka arī paliek labāk( man nelielas strijas uz gurniņiem). Turpināšu lietot un ceru uz labiem rezultātiem😀