Testējam gardos Kabrita produktus

Testējam gardos Kabrita produktus

29. Jun 2018, 10:51 mincenee mincenee

Liels paldies Māmiņu klubam par doto iespēju nogaršot Kabrita 3 GOLD piena dzērienu uz kazas piena bāzes bērniem no 12 mēnešu vecuma un rīsu biezputra ar kazas pienu, ko var lietot jau no 4 mēnešu vecuma. Aicinājums pieteikties testam izskanēja tieši laikā, kad meitu radinājām nost no pēdējās krūts barošanas reizes, kas bija pirms nakts miega.

Mani īpaši uzrunāja tas, ka šis piena dzēriens esot analoģisks krūts piena sastāvam un mazajam vēderam draudzīgs. Es kā vecāks uzskatu, ka bērnam šajā straujajā augšanas posmā ir nepieciešams arī piens, taču jau pavisam mazai meitai bija konstatēta govs piena olbaltumvielas nepanesamība, kas vienmēr ir licis ļoti piesardzīgi izvēlēties uzturā lietojamos produktus kā man, tā arī meitai.

Ar zināmām bažām par to, vai tad meitai garšos tomēr pieteicāmies pamēģināt. Meitai gads un astoņi mēneši un līdz šim mēģinājumi dot piena putras bijuši nesekmīgi. Bērna piena maisījumus nebijām mēģinājuši, jo meitai negaršo pat bērnu jogurti un lakto dzērieni ar garšām. Un kamēr vēl bija krūts barošana, iztikām bez tiem.

Jāsaka, ka pirms tam nebiju iedomājusies pamēģināt putru un piena dzērienu ar kazas pienu. Tomēr meita šos produktus ēd. Sākumā gan bija nedaudz atturīga, mēģinot izprast jaunās garšas. Putrām ar govs pienu pēc pirmās karotes mute bija ciet un otro nu nekādi iekšā neiedabūt. Kabritas putrai un piena dzērienam ir ļoti maiga un nedaudz saldena garša. Es kā mamma arī esmu nogaršojusi daudzas putras, manā skatījumā šī ir visgaršīgākā bērnu putra, ko līdz šim ir nācies pagaršot.

20180629104613-11756.jpg

20180629104751-25634.jpg

Tad nu esam atklājuši imunitātei draudzīgus produktus, kas satur gan vitamīnus, gan prebiotiķus. Kabrita produkti arī labvēlīgi ietekmē vēdera darbību. Ja pirms tam reizumis bija novērojama cietāka vēdera izeja, tad kopš piena dzēriena un putras lietošanas tā vairs nav bijis.

20180629104524-26023.jpg

Man kā vecākam patika, ka ir izsmeļošs preces apraksts un skaidri saprotama pagatavošanas pamācība ar mērkarote. Tā kā iepriekš šādi piena dzērieni nebija lietoti, tad man tas likās ļoti svarīgi.