Tematiskās jogas meistarklases kopā ar jogas pasniedzēju no Vācijas!

Tematiskās jogas meistarklases kopā ar jogas pasniedzēju no Vācijas!

20. Nov 2013, 00:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

21. un 23. novembrī aicinām visus jogas mīļotājus uz tematiskajām jogas meistarklasēm Labo Sajūtu Laboratorijā kopā ar lielisko jogas pasniedzēju no Vācijas Malvīni Lapiņu! 

21. novembrī - VINYASA JOGA!

Sadalot vārdu VINYASA sanskrita saknēs, iegūst vi „īpašā veidā¨ un nyasa „izvietot, novietot¨.

Šajā nodarbībā tiks apskatīti vairāki īpaši veidi, kā, savienojot pozīcijas un elpu (asana un pranayama), novietot savu  fizisko un garīgo ķermeni apzinātā viduspunktā. Lai sasniegtu šo viduspunktu, ir nepieciešams izstrādāt un izmantot, bieži vien individuālas, kustību un prāta meditācijas metodes. Vinyasu var saukt par vienu no šīm metodēm.

23. novembrī – JOGA STABILITĀTEI!

Noturēties stabili ikdienas vētrainajā dzīvē ne vienmēr ir viegli. Stabilitāte ir saknēs. Lai gan tās paslēpušās dziļi melnzemes dzīlēs, par tām jārūpējas, tās jākopj un jāstiprina. Šī nodarbība, izmantojot stāvošās un sēdošās asanas /pozas/, stabilizēs un nostiprinās ķermeņa apakšējo daļu.

Meistarklases paredzētas visu līmeņu jogotājiem!

Meistarklases vadīs jogas pasniedzēja Malvīne Lapiņa

Jogas nodarbības ar Malvīni vienmēr ir profesionālas, inovatīvas, pārliecinošas un vienmēr citādas. Malvīnes jogas nodarbības ir siltuma, humora un enerģijas piepildītas. 

Malvīne atklāja savu aizraušanos ar sportu jau agri, taču tikai vēlāk atrada savu īsto mīlestību un kaislību – jogu. 2004. gadā viņa pirmoreiz saskārās ar austrumu tradicionālo jogu. Piecus gadus vēlāk, absolvējusi Inside Yoga jogas kursus, 2009. gadā Malvīne kļuva par sertificētu jogas pasniedzēju.
Lai padarītu nodarbības arvien aizraujošākas un izaicinošākas, Malvīne piedalās dažādos kursos un semināros, turpinot savu ceļojumu jogas, meditācijas un relaksācijas pasaulē, kā arī paplašinot savas zināšanas par pilatēm, muguras vingrinājumiem, Inside Flow, Contact yoga un daudz ko citu. Šobrīd Malvīne savam repertuāram ir pievienojusi “M.Y.T. – Martial Arts Yoga Training”, pavisam jaunu nodarbību veidu, kas ir tradicionālās cīņas mākslas un labāko jogas elementu simbioze.

Katra jogas nodarbība Malvīnei nozīmē lielisku iespēju dalīties mīlestībā, kaislē un zināšanās par jogu ar citiem. Ar milzu rūpēm un pacietību Malvīne ved savus dalībniekus ceļojumā pretī iekšējam mieram, labsajūtai un piepildījumam. Viņas pasniegšanas veids ir vienlaicīgi radošs un autentisks. Tas apvieno dažādas tēmas, mūziku un humoru tādējādi radot inovatīvas jogas nodarbības, kas aizrauj, motivē un notur dalībniekus kustībā. 

Jogas meistarklases notiks 21. novembrī, plkst.19:10-21:00 un 23. Novembrī, plkst.13:00-15:00

Katras meistarklases cena: 10 LVL/14 EUR

PIESAKIES:
www.karstajoga. lv (sadaļā “speciālie pasākumi”)
tel.67 887 581 vai 29 330 280
Labo Sajūtu Laboratorija
Brīvības gatve 214b-504 (5.stāvs)