Taizemes masāžas elementi ikdienai

Taizemes masāžas elementi ikdienai

08. Apr 2017, 12:33 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

10. aprīļa vakarā Labo Sajūtu Laboratorijā notiks praktiskā nodarbība pa pāriem, kuras laikā varēsit apgūt Taizemes terapeitiskās masāžas elementus ikdienai, kā arī sniegt un baudīt relaksējošus, atjaunojošus mirkļus. 

Taizemes terapeitiskā masāža ir akupresūras, refleksoloģijas un jogas vingrinājumu kombinācija. Tā mazina spriedzi, stimulē vielmaiņu un rada vitalitātes sajūtu. Pēc šīs terapijas Jūs jūtaties atjaunots un enerģijas pilns. 

Nodarbība būs patīkama abiem dalībniekiem, jo viens praktizēs jaunās zināšanas uz otra, vēlāk mainoties vietām. Šīs tehnikas būs noderīgas ikdienā, lai radītu vieglus, veselībai nozīmīgus mirkļus un sajūtas. 

Nodarbību vadīs jogas pasniedzēja, sertificēta Taizemes masāžas un Osteothai (taizemes masāžas un osteopātijas kopums) meistare, fizioterapeite Ilvita Kļaviņa.

 

Terapeitiskās metodes praktizēsim uz jogas paklājiņiem. Aicinām ģērbties ērti.

Nav nepieciešama iepriekšēja pieredze vai zināšanas. Pasniedzēja Ilvita Kļaviņa uz vietas iepazīstinās ar teorētisko un praktisko daļu.

Šī būs nodarbība pāriem – mīļotajiem, draugiem, draudzenēm, paziņām, māsām, brāļiem un tiem, kas vēlas apgūt un baudīt Taizemes terapeitisko masāžu.

Nodarbības laiks un vieta – 10. aprīlis plkst. 19.20, Labo Sajūtu Laboratorija.

Maksa vienai personai: “early bird” - 18 EUR (maksājot priekšapmaksā), 30 EUR, maksājot pasākuma dienā.

Mēs parūpēsimies par jogas paklājiņiem, jostām, blokiem, sedziņām, ūdeni, tēju, dušām, aizslēdzamiem skapīšiem, autostāvvietu.

 

Savu dalību piesaki:

Labo Sajūtu Laboratorijā

Brīvības gatve 214b – 504, Rīga

+371 29 330 280

birojs@navayoga.lv

www.navayoga.lv