Tā mazliet…

Tā mazliet…

16. Mar 2017, 09:41 Iveta - tereeze Iveta - tereeze

Man daudz nevajag. Tā mazliet – vēlos saules mīļu glāstu. Vēlos dzirdēt no dēliņa mīļu vārdu. Tā mazliet – vēlos sajust ziedu pļavu aromātu, rīta rasu. Vēlos, lai mani saprot un pieņem mani ar visiem maniem niķiem un stiķiem. Daudz nevajag man, tik tā mazliet!
Kāpēc tā notiek? Kopā pavadīti burvīgi divpadsmit gadi. Esam piedzīvojuši daudz labu mirkļu un pāris netik labu mirkļu. Pirms trīs ar pus gadiem mūsu dzīvē ienāca mazulis, tajā pašā gadā apprecējāmies un viss bija jauki un labi. Mēs mīlējām viens otru, kalām nākotnes plānus. Un nemanot ir pienākusi tā diena, kad otra pusīte pasaka, ka viņam ir apnicis tā dzīvot. Kas vainas? Izrādās es pati pie visa esmu vainīga. Kāpēc? Jo pārāk maz pievēršu savam mīļotajam uzmanību. Ārprāts! Un ja tā paskatās un izsecina, tad tiešām tā ir. Visā šajā ikdienas rutīnā esmu aizmirsusi par attiecību kopšanu. Un no šodienas esmu apņēmusies kopt mūsu attiecības, jo vēlos tās saglabāt un vēlos, lai mans vīrietis ir laimīgs kopā ar mani.
Manas apņemšanās:
1. Vairāk veltīt laiku otrai pusītei (izplānot kopīgas aktivitātes brīvajā laikā);
2. Izteikt apliecinājuma vārdus (mācīšos iedrošināt, lūgt piedošanu, apbrīnot savu vīrieti);
3. Centīšos savu vīrieti iepriecināt ar mazām, mīļām zīmītēm (izrādīt uzmanību, apliecinot, ka domāju par viņu ik dienu);
4. Un man jāatceras, ka attiecībās ir svarīgi pieskārieni un mazas bučiņas.

Meitenes kopjam savas attiecības, lai kopā ar mīļoto dzīvotu ilgi un saticīgi visa mūža garumā!

lauvinja lauvinja 17. Mar 2017, 13:48 tereeza

Neforša tendence gaidīt, kad attiecības kops tikai viens, bet lai izdodas.

Noteikti iesaku atarast laiku ko pabūt divvientulībā! 😀

Iveta - tereeze Iveta - tereeze 17. Mar 2017, 10:18

...bet viņš ir upurējis savu karjeru, tā teikt manis dēļ. Mums dēliņš ir savādāks kā citi bērni un viņam vajag nemitīgu aprūpi un tētis dara to, kas būtībā būtu jādara man. Un iespējams tāpēc viņš jūtās ''apdalīts''. Viņš grib sajust pateicību?! Nu jāāā, jāuzraksta blogs, lai saprastu savu kļūdu.☹

Iveta - tereeze Iveta - tereeze 17. Mar 2017, 08:31

Vairāk jau gaida no manis.

lauvinja lauvinja 16. Mar 2017, 10:42

Attiecības veido divi un abi ir vienlīdz atbildīgi par tām. Tāpēc gribas jautāt ko Tavs partneris dara attiecību kopšanas lauciņā, ja atļaujas tev pārmest, ka tu par maz viņam velti uzmanību? Vai atslogo mājas soli un daļu no mājas birstēšanas/putekļošanas/gludināšanas/ēstagatvošanas ņem uz sevi? Vai tevi apber ar uzmanības apliecinājumiem? Vai plāno un piedāvā romantisku divvientulību? Vai piedāvā masāžu? Vai to visu gaida tikai no tevis?