Labāko Sievu projekta dāvana: Tā bija stunda tikai man

18. Mar 2013, 12:31 nosiguldas nosiguldas

Katrai sievietei, katrs jauns izaicinājums ir kas īpašs. Kad pienāca brīdis saņemt balvas kā labākām sievām, es ieraugot savu balvu biju ļoti priecīga un iedomājos, ka kāds ir nolasījis manas domas. Būtu bēdīgi, ja balva būtu tāda, ko nespēšu izmantot, bet te Masāža visam ķermenim.

Kādu laiku skatījos uz dāvanu karti un tad saņēmos piezvanīt. Man atbildēja patīkama vīrieša balss. Mēs vienojāmies par laiku, kad atnākšu un tā nu biju gatava izbaudīt, ko vēl man nezināmu. Jā gan, vēl nekad nebiju baudījusi masāžu visam ķermenim, jo parasti laika un finanšu trūkums aprobežojās ar kādas noteiktas zonas masāžu tikai ārstniecības nolūkos. 

Kad ierados, speciālists mani sagaidīja pie ieejas uz ielas, jo izrādījās, ka telpas ir pagalmā un es pati tās nemaz neatrastu. Kabinetā skanēja ļoti patīkama mūzika un stundu es baudīju, ko patiesi vērtīgu. Pēc tam ejot pa ielu es pie sevis nodomāju, ka sen neesmu atļāvusies stundu tikai sev, jo telefonu es uzliku uz klusuma režīmu, kad to ieraudzīju pēc stundas, tur bija 12 neatbildēti zvani. 

Kā es jutos, vienreizēja viegluma sajūta, jutos atpūtusies un noteikti tagad zinu, ko darīšu, kad jutīšos nogurusi, ja godīgi atpūtos ne tikai fiziski, bet arī garīgi, jo patiesi ne par ko nedomāju, kas priekš manis ir neraksturīgi, jo parasti domas aizņemtas ar desmit lietām vienlaikus.

Vēlreiz pateicos par doto iespēju un noteikti iesaku meitenes pamēģināt, ( Bruņinieku iela 47, Juris 29422178)