SYNCHRO SKIN GLOW- piešķir ādai maksimālu starojumu

SYNCHRO SKIN GLOW- piešķir ādai maksimālu starojumu

12. Mar 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

SYNCHRO SKIN GLOW

Luminizing Fluid Foundation- Šķidrais pamattonis ar mirdzumu 

Shiseido piešķir ādai maksimālu starojumu.

Gudrs, pamattonis ādas starojumam, kas nodrošina mitrināšanu un saskaņojas ar ādu veselīga skaista ādas mirdzuma iegūšanai.

Shiseido ir radījis Synchro Skin Glow — jaunāko Synchro Skin sērijas produktu. Neatkarīgi no ādas tipa un krāsas, tas palīdz cilvēkiem iegūt viņu izsapņoto mirdzošo sejas toni un vairot pašapziņu.

Gudrs, dzidrinošs pamattonis, kas nodrošina mitrināšanu un saskaņojas ar ādu veselīga skaista ādas mirdzuma iegūšanai, Synchro Skin Glow pielāgojas jebkurai sejai un ādas tonim, ņemot vērā ādas individuālās īpašības, lai izceltu veselīgu sejas krāsu un uzturētu ādas mitrināšanu.

Nodrošina 8 stundu hidratāciju un uztur pilnvērtīgi mitrinātas ādas izskatu un sajūtu visas dienas garumā.

Maksimāls ādas mirdzums ar Responsive Sensory tehnoloģiju

Shiseido zina, ka nav viegli iegūt veselīgu un mirdzošu ādu, kas saglabājas visu dienu. Ar sastāvā ietilpstošo Responsive Sensory tehnoloģiju, lai pielāgotos ikvienam individuālam ādas tipam un stāvoklim, Synchro Skin Glow ļauj iegūt vitālu skaistu sejas toni ar mirdzumu un pilnvērtīgi mitrinātu.  

 Unikāla tehnoloģija darbojas, lai iegūtu perfektu ādu, vienlaikus mitrinot to un piešķirot mirdzumu.

20170309163925-49886.jpg

TEHNOLOĢIJA

Ūdens, eļļas un gaismas sinhronizācija rada skaistu mirdzumu

1.    Sinhronizācija ar ādas stāvokli.

Ar Time Match pūderi un Glow Enhancing pūderi SG (Mirdzumu pastiprinošs pūderis) Synchro Skin Glow optimāli izmanto gaismas spēju mainīt ādas stāvokli visas dienas garumā, ļaujot saglabāt mirdzošas un mitrinātas ādas izskatu bez biezas tekstūras un sausuma.

2.    Sinhronizācija ar ādas toni 

Caurspīdīgs koriģējošs polimērs Transparent Correcting Polymer un caurspīdīgs krāsu pigments Transparent Color Pigment EX uzlabo ikvienu ādas toni, noklājot trūkumus, lai iegūtu dabisku, mirdzošu ādas izskatu. Izlīdzinošā perlamutra Photo Smoothing Pearl formula ir veidota, lai noklātu ādas negludumus, piemēram, dziļās poras un smalkās līnijas, atstarotu gaismu, iegūstot gaišu un veselīgu izskatu.

3.    Patīkama un uzticama tekstūra

Synchro Skin Glow formulai ir serumam līdzīga gluda tekstūra, kas uz ādas ir maiga un viegla, nodrošinot patīkamu sajūtu ādai visas dienas garumā.

4.    Ādas kopšanas ieguvums − ādas pašmitrināšanas spēja*

Sastāvā ietilpst Super Bio-Moisture Network tehnoloģija, argāna eļļa un Yuzu sēklu ekstrakts, lai novērstu sausuma radītu ādas lobīšanos un nelīdzenas ādas izskatu. Savvaļas timiāna ekstrakts darbojas kā antioksidants.*

Spēcīgais eliksīrs - Yuzu sēklu ekstrakts ar katru lietošanas reizi veicina ādas spēju pašai nodrošināt savu mitrināšanu, uzturot ādas dabiskās hialuronskābes ražošanai piemērotu vidi.*

* in vitro

Synchro Skin Glow

Luminizing Fluid Foundation SPF 20

30 ml, 6 toņi

Cena 50,00 EUR 

20170309163937-68643.jpg